Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο… συναισθηματικός Μπουφόν (pic)

Ο… συναισθηματικός Μπουφόν (pic)
Τρίτη, 3 Μαΐου 2016 - 15:43

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από την Λέστερ, ο Ιταλός τερματοφύλακας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, συνεχάρη για άλλη μία φορά την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, κάτι που είχε ξανακάνει, όταν οι «αλεπούδες» είχαν κλειδώσει και μαθηματικά θέση στο Champions League της νέας περιόδου.

Ο πορτιέρο της Γιουβέντους, τον τελευταίο καιρό συνηθίζει να γράφει στα social media, τις σκέψεις του και αυτά που θέλει να εκφράσει και το έκανε αυτή τη φορά προς την αγγλική ομάδα, με υπέροχα και ξεχωριστά λόγια για τον Ιταλό προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του: «Συγχαρητήρια κόουτς που απέδειξες ότι μπορεί κάποιος να περιμένει, ακόμα και περισσότερο από έναν αιώνα και κάτι, αλλά δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει να ονειρεύεται γι’ αυτό που θέλει να κατακτήσει. Αυτή είναι η πραγματική μαγεία του αθλητισμού και της ζωής».

Διαβάστε επίσης

Ο Μπέκαμ για Λέστερ και Σμάιχελ (pic)

Ο Μπέκαμ για Λέστερ και Σμάιχελ (pic)

Με ανάρτηση του στα social media, ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε στον πατέρα και υιό Σμάιχελ αλλά και στην έκπληξη που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν οι «αλεπούδες».

Ξεπέρασε τον Μίτσελ ο Μέσι

Ξεπέρασε τον Μίτσελ ο Μέσι

Ο Αργεντινός δεν σταματά να καταγράφει απίστευτους αριθμούς στο ενεργητικό του, στην «Primera Division» και αυτή τη φορά ξεπέρασε στις ασίστ το ρεκόρ που κατείχε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.