Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα στα… νεύρα ο Σιμεόνε (vid)

Μέσα στα… νεύρα ο Σιμεόνε (vid)
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016 - 13:53

Ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε και ενώ η ομάδα του κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση, με το εκτός έδρας γκολ που είχε πετύχει, σήκωσε τον Σάβιτς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων για να τον περάσει στον αγωνιστικό χώρο και ενώ ο διαιτητής είχε δώσει 5’.

Την ώρα λοιπόν που έφτασε δίπλα στην γραμμή μαζί με τον παίκτη του, ο διαιτητής Τσακίρ, δεν άφησε να πραγματοποιηθεί η αλλαγή και ο «Τσόλο» έγινε έξαλλος.

Έσπρωξε με δύναμη έναν άνθρωπο της UEFA, θεωρώντας πως ήταν ο κύριος υπαίτιος, επειδή έπρεπε να το πει εκείνος στο διαιτητή της αναμέτρησης.

Τελικά μετά από λίγα δευτερόλεπτα έγινε η αλλαγή και η Ατλέτικο κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Μιλάνου. Πάλι καλά δηλαδή γιατί δεν ξέρουμε ποιος θα γλίτωνε τον άνθρωπο από τα χέρια του τεχνικού των Μαδριλένων.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Συμφωνία Ιγκουαΐν-Τσέλσι

Συμφωνία Ιγκουαΐν-Τσέλσι

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο ο Αργεντινός επιθετικός θεωρείται σίγουρα κλεισμένος από τους Λονδρέζους, κατά τα λεγόμενα του Αντόνιο Κόντε.

Ισπανική υπόθεση ο τελικός…

Ισπανική υπόθεση ο τελικός…

Ετοιμη να σηκώσει την 11η κούπα της ιστορίας της στο Champions League είναι η Ρεάλ, που έκαμψε την αντίσταση της Σίτι (1-0) και έκλεισε θέση για Μιλάνο.

Στον τελικό η Ατλέτικο! (vids)

Στον τελικό η Ατλέτικο! (vids)

Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν μεγάλη πρόκριση, παρά την ήττα με 2-1 στο Μόναχο από την Μπάγερν - Οφσάιντ το γκολ της ισοφάρισης, εκτός περιοχής το πέναλτι, σε δύο φάσεις υπέρ της Ατλέτικο...