Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μία τρύπα στην καρδιά μας» (pic)

«Μία τρύπα στην καρδιά μας» (pic)
Σάββατο, 7 Μαΐου 2016 - 12:12

Όταν ο Πατρίκ Εκένγκ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, το αίμα των συμπαικτών, των αντιπάλων και όσων βρίσκονταν στο γήπεδο, πάγωσε.

Ο 26χρονος Καμερουνέζος, παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου είχε περάσει εννέα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο και ξαφνικά σωριάστηκε κοντά στον χώρο του κέντρου.

Μόλις οι Ρουμάνοι φίλαθλοι έμαθαν ότι ο ποδοσφαιριστής εξέπνευσε μετά από προσπάθειες μιάμισης ώρας, έσπευσαν έξω από το νοσοκομείο να αφήσουν ένα λουλούδι ή ακόμη και ένα κασκόλ της ομάδας που αγωνιζόταν, προς απόδοση φόρου τιμής.

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, έξω από το γήπεδο, κρεμάστηκε ένα πανό με το μήνυμα: «Μία τρύπα στην καρδιά μας», δείχνοντας τον πόνο τους από τον χαμό του Πατρίκ Εκένγκ.

Διαβάστε επίσης

«Χαρούμενος στη Λίβερπουλ»

«Χαρούμενος στη Λίβερπουλ»

Ο Ντάνιελ Στάριτζ τον τελευταίο καιρό έχει επανέλθει πλήρως από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν και νιώθει πολύ καλά στην ομάδα, παρά τα όσα ακούγονται.

Σήμερα η μεγάλη ημέρα για την Λέστερ

Σήμερα η μεγάλη ημέρα για την Λέστερ

Από την περασμένη Δευτέρα είναι και τυπικά πρωταθλήτρια Αγγλίας και στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον, θα το πανηγυρίσει όπως της αρμόζει.

ΣΟΚ! Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Εκένγκ

ΣΟΚ! Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Εκένγκ

Ο 26άχρονος παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του παιχνιδιού με τη Βιτορούλ και μιάμιση ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Βουκουρεστίου.