Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενος στη Λίβερπουλ»

«Χαρούμενος στη Λίβερπουλ»
Σάββατο, 7 Μαΐου 2016 - 14:26

Με δηλώσεις που παραχώρησε, ο Ντάνιελ Στάριτζ, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα, με την ομάδα και πως περνάει πολύ καλά παρά τα όσα ακούγονται.

Τον τελευταίο καιρό είχα ταλαιπωρηθεί από κάποιους τραυματισμούς, όμως τους έχει ξεπεράσει και δείχνει ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο και πάλι.

Ήδη προχθές πέτυχε το τέρμα που χρειαζόταν η Λίβερπουλ για να πάρει προβάδισμα στο συνολικό σκορ των δύο ημιτελικών κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το πως περνάει στο λιμάνι και τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ: «Ναι, φυσικά και είμαι χαρούμενος εδώ. Ποτέ δεν εξέφρασα ότι δεν είμαι χαρούμενος εδώ. Νομίζω πως όλοι κάνουν τον δικηγόρο του διαβόλου. Βλέπουν ότι κάποιες φορές βρίσκομαι εκτός ενδεκάδας και σκέφτονται ότι ίσως δεν είναι χαρούμενος στο τέλος της ημέρας, όμως ο προπονητής πρέπει να κάνει μια δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Σήμερα η μεγάλη ημέρα για την Λέστερ

Σήμερα η μεγάλη ημέρα για την Λέστερ

Από την περασμένη Δευτέρα είναι και τυπικά πρωταθλήτρια Αγγλίας και στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον, θα το πανηγυρίσει όπως της αρμόζει.

«Μία τρύπα στην καρδιά μας» (pic)

«Μία τρύπα στην καρδιά μας» (pic)

Ο θάνατος του 26χρονου παίκτη της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Πατρίκ Εκένγκ, έχει συγκλονίσει τον… ποδοσφαιρικό κόσμο -και όχι μόνο- και κυρίως τους φίλους της ομάδας.

ΣΟΚ! Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Εκένγκ

ΣΟΚ! Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Εκένγκ

Ο 26άχρονος παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του παιχνιδιού με τη Βιτορούλ και μιάμιση ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Βουκουρεστίου.