Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σήμερα η μεγάλη ημέρα για την Λέστερ

Σήμερα η μεγάλη ημέρα για την Λέστερ
Σάββατο, 7 Μαΐου 2016 - 16:37

Ήταν όλη τη χρονιά η πιο σταθερή ομάδα. Αυτή που έπαιρνε τα αποτελέσματα έστω και με «μισό μηδέν» που λένε. Πέτυχε όμως και σπουδαίες νίκες απέναντι σε τεράστιους αντιπάλους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -έστω και αν αυτή δεν είναι η ομάδα φόβητρο την τωρινή σεζόν.

Ο λόγος φυσικά για την Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι που κατάφερε να πραγματοποιήσει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κατακτώντας ίσως το πιο δύσκολο πρωτάθλημα, αυτό της Πρέμιερ Λιγκ.

Σήμερα η ομάδα των Βάρντι, Μαχρέζ, Καντέ και όλων των άλλων πρωταγωνιστών σε αυτή την πορεία θα πανηγυρίσουν σαν μικρά παιδιά μπροστά στους οπαδούς τους, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Έβερτον, αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα τους, στο «Κινγκ Πάουερ».

Διαβάστε επίσης

Η απολογία του Μόντριτς στους Σλοβένους

Η απολογία του Μόντριτς στους Σλοβένους

Καθυστερημένα αλλά τουλάχιστον κατάλαβε το λάθος του, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και ζήτησε συγνώμη από τον λαό της Σλοβενίας και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Νταμίρ Σκόμινα.

«Χαρούμενος στη Λίβερπουλ»

«Χαρούμενος στη Λίβερπουλ»

Ο Ντάνιελ Στάριτζ τον τελευταίο καιρό έχει επανέλθει πλήρως από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν και νιώθει πολύ καλά στην ομάδα, παρά τα όσα ακούγονται.

«Μία τρύπα στην καρδιά μας» (pic)

«Μία τρύπα στην καρδιά μας» (pic)

Ο θάνατος του 26χρονου παίκτη της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Πατρίκ Εκένγκ, έχει συγκλονίσει τον… ποδοσφαιρικό κόσμο -και όχι μόνο- και κυρίως τους φίλους της ομάδας.