Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Eπαναπατρίζεται ο Εβρά

Eπαναπατρίζεται ο Εβρά
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 - 20:48

Ο Πατρίς Εβρά είναι με το ένα πόδι εκτός της Γιουβέντους και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι για το βασικό σχήμα της ενδεκάδας των «μπιανκονέρι» και θέλει να αναχωρήσει από το Τορίνο, αφού δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει ο ίδιος.

Αν και έγινε μεγάλη συζήτηση με την Κρίσταλ Πάλας, εντέλει όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μαρσέιγ. Ενδιαφέρον εξέφρασε και η Λιόν, αλλά αυτή που κερδίζει την… άτυπη μάχη για την απόκτησή του, δείχνει ότι είναι η ομάδα της Μασσαλίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky Sports», η Μαρσέιγ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Πατρίς Εβρά, στον οποίο προσφέρει συμβόλαιο 1,5 έτους, χωρίς πάντως να έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος φέρεται να το σκέφτεται πολύ σοβαρά και όλα δείχνουν ότι έπειτα από έντεκα χρόνια μακριά από τη χώρα του, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μονακό.

Διαβάστε επίσης

Μύλος με Ντεμπελέ

Μύλος με Ντεμπελέ

Η Τσέλσι τον ήθελε, αλλά η Σέλτικ έκανε πίσω και επικαλέστηκε… επίσκεψη σε γιατρό!

Πλησιάζει Κίνα ο Πέπε

Πλησιάζει Κίνα ο Πέπε

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Κινέζικη Χεμπέι βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πορτογάλος αμυντικός.

«Ποτέ στην Μπάγερν»

«Ποτέ στην Μπάγερν»

Δεν πρόκειται να πάει ποτέ στην Μπάγερν ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην "Bild".