Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μύλος με Ντεμπελέ

Μύλος με Ντεμπελέ
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 - 16:51

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών της χειμερινής περιόδου, η Τσέλσι πήγε να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ από τη Σέλτικ, έναντι ποσού που θα έφτανε τα 47 εκατ. ευρώ (ή αλλιώς 40 εκατ. λίρες), αλλά η μεταγραφή ναυάγησε στο παρά πέντε. Ο 21χρονος Γάλλος έχει βγάλει… μάτια με τη φετινή σεζόν του στη Σκωτία και είναι ενδεικτικό ότι σε 38 εμφανίσεις έχει πετύχει είκοσι γκολ. Και, μάλιστα, η Σέλτικ ήθελε οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία, ειδικά αν σκεφτούμε ότι απέκτησε τον ποδοσφαιριστή από τη Φούλαμ έναντι μόλις 500.000 λιρών, το περασμένο καλοκαίρι.

Ομως, κάπου εδώ αρχίζουν να μπλέκουν τα πράγματα. Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε τον Ντεμπελέ να βρίσκεται σε αεροπλάνο με προορισμό την αγγλική πρωτεύουσα. Ωστόσο, η Σέλτικ έδωσε μια άλλη, διαφορετική πτυχή της υπόθεσης, αναφέροντας ότι ο Ντεμπελέ είχε όντως πάει στο Λονδίνο αλλά για να εξεταστεί από έναν εκ των κορυφαίων γιατρών της χώρας για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο και ότι επιστρέφει κανονικά στη Γλασκώβη. Μάλιστα, λίγο αργότερα δόθηκε κι άλλη συνέχεια, αρχικά από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή -ο οποίος άφηνε να εννοηθεί μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει-, αλλά και από τη Σέλτικ. Οι Κέλτες έλεγαν, μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον πρώτο σκόρερ τους ακόμη κι αν το ποσό έφτανε τις 40 εκατ. λίρες.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι, παρά τη διάψευση της Σέλτικ, υπήρχε κανονικά θέμα πώλησης του Ντεμπελέ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Τσέλσι. Μάλιστα, οι «μπλε» προσπάθησαν να αποκτήσουν τον -επίσης επιθετικό- Αντόνιο Καντρέβα από την Ιντερ, έναντι 30 εκατ. ευρώ, όμως οι «νερατζούρι» απάντησαν αρνητικά. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί απάντησαν ορθά-κοφτά ότι ο Καντρέβα δεν πωλείται.

Διαβάστε επίσης

Κρατάει Ρανιέρι

Κρατάει Ρανιέρι

Παρά τη φημολογία ότι αποχωρεί, η διοίκηση της Λέστερ τον στήριξε επίσημα