Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλό μισή-πρόκριση για Γιουβέντους, έκανε το πρώτο βήμα η Σεβίλλη

Διπλό μισή-πρόκριση για Γιουβέντους, έκανε το πρώτο βήμα η Σεβίλλη
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 - 23:49

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League έκανε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε στην έδρα της Πόρτο με 2-0, ενώ και η Σεβίλλη με τη νίκη της κόντρα στην Λέστερ με 2-1 πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού ματς.

Η «Μεγάλη Κυρία» ήταν καλύτερη από τους Πορτογάλους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πολιόρκησε από την αρχή του ματς την αντίπαλη εστία. Ωστόσο, οι Ιταλοί δεν μπορούσαν να βρουν σκορ, παρά το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 27, λόγω της αποβολής του Τέγιες. Τελικά, όμως κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα με τέρμα της «χρυσής» αλλαγής του Αλέγκρι, Πιάτσα, ο οποίος πέντε λεπτά αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να σκοράρει. κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ντάνι Αλβες στο 74’ του παιχνιδιού.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρα η Σεβίλλη πήρε γρήγορα το προβάδισμα του ματς, αν και στο 14’ του παιχνιδιού ο Κορέα αστόχησε από την άσπρη βούλα, με τον Σαράμπια στο 25’ να κάνει το 1-0 για τους Ανδαλουσιανούς. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 62’ με τον Κορέα έκαναν το 2-0, δίνοντας τεράστιο πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού μεταξύ τους παιχνιδιού για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, στο 73’ ο Βάρντι κατάφερε να μειώσει το σκορ στο τελικό 2-1, δίνοντας αρκετές ελπίδες στην ομάδα του Ρανιέρι για το δεύτερο μεταξύ τους αγώνα.

Διαβάστε επίσης

«Πάρτι» για Μπάγερν και Ρεάλ

«Πάρτι» για Μπάγερν και Ρεάλ

Οι δύο ομάδες έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League, καθώς οι Βαυαροί διέλυσαν με 5-1 την Αρσεναλ και οι Μαδριλένοι νίκησαν με 3-1 την Νάπολι.