Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη-ανάσα για τον Μάρκο Σίλβα, στον πάγκο ο Χολέμπας (vid)

Νίκη-ανάσα για τον Μάρκο Σίλβα, στον πάγκο ο Χολέμπας (vid)
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 - 19:34

Επιτέλους νίκη για την Γουότφορντ! Η ομάδα των Μάρκο Σίλβα και Χοσέ Χολέμπας, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών, κερδίζοντας την Λέστερ με 2-1, για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο δρόμος ωστόσο δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για το συγκρότημα του πρώην «ερυθρόλευκου» προπονητή, καθώς είδε την ομάδα του στο 37’ να δέχεται γκολ από τον Μαχρέζ! Η απάντηση των γηπεδούχων ωστόσο ήταν άμεση και στο 45’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μολά Βαγκέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουότφορντ πίεσε και έφτασε στην ανατροπή. Ο Ντουκουρέ στο 65' πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ νίκησε τον Σμάιχελ για το 2-1. Ένα γκολ, στο οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη και ο πορτιέρο της Λέστερ, με το τέρμα μάλιστα να χρεώνεται ως αυτογκόλ του Δανού τερματοφύλακα!

Μια πολύτιμη νίκη για την Γουότφορντ, στην οποία πάντως δεν αγωνίστηκε ο Ελληνας μπακ, με τον Πορτογάλο προπονητή να τον αφήνει στον πάγκο.

Δείτε τα γκολ:

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο Μπουχαλάκης

Βασικός ο Μπουχαλάκης

Ο Ελληνας μέσος βρίσκεται στην αρχική 11αδα της Νότιγχαμ Φόρεστ στον αγω΄να με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, για την 24η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.