Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Καράνκα το τιμόνι της Νότιγχαμ

Στον Καράνκα το τιμόνι της Νότιγχαμ
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 23:34

Στο πρόσωπο του Αΐτορ Καράνκα βρήκε η Νότιγχαμ Φόρεστ τον αντικαταστάτη του Μαρκ Γουόρμπαρτον. Ο αγγλικός σύλλογος την Δευτέρα ανακοίνωσε την πρόσληψη του 44χρονου προπονητή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Μίντλεσμπρο.

Ο Καράνκα, ο οποίος υπήρξε σπουδαίος αμυντικός, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Under 16 της Ισπανίας και στη συνέχεια θήτευσε στο προπονητικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης. Αρχικά ήταν βοηθός του Μουρίνιο και στη συνέχεια στάθηκε στο πλευρό του Κάρλο Αντσελότι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Καράνκα για 2,5 χρόνια. Ο Ισπανός προπονητής θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της Νότιχαμ Φόρεστ, με στόχο την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε την ανάρτηση της Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media

Διαβάστε επίσης

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Μίτσελ

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Μίτσελ

Η Μάλαγα ηττήθηκε εντός έδρας από την Εσπανιόλ με 1-0 - Σε πολύ δύσκολη θέση ο Ισπανός προπονητής, που βλέπει την ομάδα του να οδεύει ολοταχώς για την Σεγκούντα.

Ανανέωσε ο Ντουντού με Μποταφόγκο

Ανανέωσε ο Ντουντού με Μποταφόγκο

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος του 2018. «Είναι τιμή για μένα που συνεχίζω σ’ αυτή την ένδοξη ομάδα», δήλωσε ο 34χρονος.

Στη Φότζια ο Γκρέκο

Στη Φότζια ο Γκρέκο

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού δόθηκε δανεικός από την Μπάρι μέχρι το τέλος της σεζόν και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος».