Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανανέωσε με Γουότφορντ ο Χολέμπας

Ανανέωσε με Γουότφορντ ο Χολέμπας
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 20:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Χοσέ Χολέμπας είναι στην Γουότφορντ, η οποία ανακοίνωσε ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού έχει στεριώσει στην αγγλική ομάδα, καθώς αγωνίζεται εκεί από το 2015.

Οι αθλητικές επιδόσεις του Χολέμπας του επιτρέπουν να παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ και τα επόμενα χρόνια, παρότι έχει κλείσει τα 33 από το περασμένο καλοκαίρι. Οι ιθύνοντες της Γουότφορντ με την θετική άποψη και του Μάρκο Σιλβα, που είναι στον πάγκο της, ξεκίνησαν πρόωρες συζητήσεις μαζί του, καθώς έληγε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, και συμφώνησαν να παραμείνει.

Ο Χολέμπας έπαιξε για 4 χρόνια στον Ολυμπιακό, όταν το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή στην Ρόμα, με την οποία μέτρησε 24 ματς και 1 γκολ στο πρωτάθλημα, πριν μεταναστεύσει στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Μίτσελ

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Μίτσελ

Η Μάλαγα ηττήθηκε εντός έδρας από την Εσπανιόλ με 1-0 - Σε πολύ δύσκολη θέση ο Ισπανός προπονητής, που βλέπει την ομάδα του να οδεύει ολοταχώς για την Σεγκούντα.

Στη Φότζια ο Γκρέκο

Στη Φότζια ο Γκρέκο

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού δόθηκε δανεικός από την Μπάρι μέχρι το τέλος της σεζόν και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος».