Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανανέωσε ο Ντουντού με Μποταφόγκο

Ανανέωσε ο Ντουντού με Μποταφόγκο
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 22:13

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Οι σκληρές διαπραγματεύσεις του Ντουντού Σεαρένσε με την διοίκηση της Μποταφόγκο είχαν αίσιο τέλος. Ο έμπειρος μέσος συμφώνησε και θα ανανεώσει την συνεργασία του για ακόμα έναν χρόνο.

Ο 34χρονος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2018 και δήλωσε χαρούμενος για την έκβαση: «Είναι τιμή για μένα που συνεχίζω σε αυτή την ένδοξη ομάδα. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τον κόσμο για την στήριξη».

Ο Ντουντού ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του από την Βιτόρια και η πρώτη έξοδος από την Βραζιλία ήταν για την Κασίβα Ρεϊσόλ από την Ιαπωνία. Επόμενος σταθμός του ήταν η γαλλική Ρεν και ακολούθησαν η ΤΣΚΑ Μόσχας και ο Ολυμπιακός.

Επέτρεψε στην Βραζιλία για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο το 2011 και την επόμενη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Γκοϊάς. Ήρθε πάλι στην Ελλάδα το 2014 για λογαριασμό του ΟΦΗ, αλλά έμεινε μόνο για 6 μήνες και πήγε στην Μακάμπι Νετάνια του Ισραήλ.

Το 2015 γύρισε πάλι στην Βραζιλία για λογαριασμό της Φορταλέζα και από το 2016 αγωνίζεται στην Μποταφόγκο.

Διαβάστε επίσης

Στον πάγκο ο Μαυροπάνος (vid)

Στον πάγκο ο Μαυροπάνος (vid)

Η Αρσεναλ αντιμετώπισε την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ, με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο να παρακολουθεί την αναμέτρηση από τον πάγκο των «κανονιέρηδων».

Όταν o Αμπιντάλ συγκλόνισε τον Μέσι

Όταν o Αμπιντάλ συγκλόνισε τον Μέσι

Ο Γάλλος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε τι του είπε ο Αργεντινός όταν ήταν άρρωστος και έστειλε ευχητήριο βίντεο στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα.

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Μίτσελ

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Μίτσελ

Η Μάλαγα ηττήθηκε εντός έδρας από την Εσπανιόλ με 1-0 - Σε πολύ δύσκολη θέση ο Ισπανός προπονητής, που βλέπει την ομάδα του να οδεύει ολοταχώς για την Σεγκούντα.