Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας Μάρκο Σίλβα για την Τσέλσι

Ένας Μάρκο Σίλβα για την Τσέλσι
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 - 13:12

Πολλά και σπουδαία πράγματα έκανε με τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα, κάνοντας τρία ρεκόρ με την ομάδα. Το πρώτο ήταν το σπάσιμο του 11/11 της επίδοσης της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι.

Το άλλο ήταν το σπάσιμο της επίδοσης των 16 σερί νικών σε ένα πρωτάθλημα, που κρατούσε από το 2005-06. Ο Σίλβα έκανε με τον Ολυμπιακό 17/17 και κατέρριψε αυτές τις δύο επιδόσεις.

Αναφορικά με το τρίτο ρεκόρ, ήταν οι 30 βαθμοί διαφοράς από τον δεύτερο, τη σεζόν 2015-16. Απίστευτα πραγματικά ρεκόρ, με τον Πορτογάλο να πηγαίνει αρκετά αργότερα στη Γουότφορντ, να έχει καλή πορεία αρχικά, αλλά στη συνέχεια να μην τα καταφέρνει και να απολύεται.

Και σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο, είναι εκ των υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι, όταν εκείνος απολυθεί. Γιατί έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα, ο Ιταλός είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε επίσης

«Στην pole position ο Μίλιτς για Νάπολι»

«Στην pole position ο Μίλιτς για Νάπολι»

Στην Ιταλία μεταδίδουν ότι η πρωτοπόρος του Καμπιονάτο σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση του Κροάτη μπακ, που πέρασε και δεν… ακούμπησε στον Ολυμπιακό.

Υγρό στο γόνατο του Εμενίκε

Υγρό στο γόνατο του Εμενίκε

Στην Λας Πάλμας ελπίζουν ότι ο Νιγηριανός, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, θα ξεπεράσει το πρόβλημα, όμως είναι άγνωστος ο χρόνος αποθεραπείας του!

Πάλι γκολ ο «Μίλι» από τα 11 μέτρα

Πάλι γκολ ο «Μίλι» από τα 11 μέτρα

Εξπέρ στις εκτελέσεις των πέναλτι είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της Κρίσταλ Πάλας στην ήττα 3-1 από την Έβερτον.