Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιο πολύ χρόνο θέλει ο Ελιουνούσι

Πιο πολύ χρόνο θέλει ο Ελιουνούσι
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 - 10:18

Στην ΑΙΚ συνεχίζει την καριέρα του ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Αφού δόθηκε δανεικός στην Καραμπάγκ του Αζερμπαϊτζάν από τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια «έσπασε» το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και υπέγραψε για δύο χρόνια με τον σύλλογο της Στοκχόλμης.

Μάλιστα, αγωνίστηκε από το 62ο λεπτό, έως το τέλος του αγώνα στο παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Σιριάνσκα για τους ομίλους της διοργάνωσης, με την ΑΙΚ να κερδίζει με 2-1 και τον Ελιουνούσι να σημειώνει πως θέλει χρόνο ακόμα για να βρεθεί στο 100%.

«Ήταν καλά. Παρατήρησα, όμως, πως προφανώς θέλω ακόμα περισσότερη προπόνηση, χωρίς αμφιβολία. Έπαιξα μόνο μισή ώρα κόντρα στη Σιαχτάρ (στο Ντουμπάι, φιλικό) και μισή ώρα τώρα, άρα χρειάζομαι περισσότερο χρόνο. Μπορείς να προπονείσαι όσο θέλεις, αλλά δεν είναι το ίδιο. Χρειάζομαι περισσότερα παιχνίδια», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Νορβηγού.

Διαβάστε επίσης

Ανοιξε λογαριασμό στην Ισπανία ο Ιντέγε (vid)

Ανοιξε λογαριασμό στην Ισπανία ο Ιντέγε (vid)

O πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα σκόραρε το πρώτο του τέρμα στην ισπανική λίγκα στο ματς με την Βαλένθια για το πρωτάθλημα, κάνοντας το 1-0 με έναν απίθανο-τυχερό τρόπο.

«Γίγαντας στην άμυνα ο Βούκοβιτς»

«Γίγαντας στην άμυνα ο Βούκοβιτς»

Στην Ιταλία πλέκουν το εγκώμιο του Σέρβου σέντερ μπακ, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Βερόνα. «Βασίζεται πάνω του ο προπονητής, Πέκια», επισημαίνουν.