Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γίγαντας στην άμυνα ο Βούκοβιτς»

«Γίγαντας στην άμυνα ο Βούκοβιτς»
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 - 20:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μόλις πέντε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ο Γιάγκος Βούκοβιτς μέχρι τον Ιανουάριο που δόθηκε στην Ελλάς Βερόνα. Ο Σέρβος αμυντικός έχει πάρει φανέλα βασικού αμέσως και στην Ιταλία πλέκουν το εγκώμιό του.

Στην ιστοσελίδα calciodangolo έγινε μια αξιολόγηση των χαρακτηριστικών του 29χρονου στόπερ και το δημοσίευμα τιτλοφορείται: «Γίγαντας στην άμυνα ο Βούκοβιτς». Αφορμή για το μίνο αφιέρωμα δόθηκε από τις θετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα του 1,95 μ. ύψους σέντερ μπακ.

Ο πρώην παίκτης της Κόνιασπορ έχει, ήδη, τρία ματς στο Καμπιονάτο και ένα γκολ. Πήγε στην Βερόνα για να αντικαταστήσει τον Κάσερες, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Λάτσιο, με την οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι την Δευτέρα.

«Με την Βερόνα να παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ο Βούκοβιτς δεν γίνεται να αποτύχει», αναφέρεται στο κείμενο εννοώντας ότι χειρότερα δεν γίνεται να πάει από την προτελευταία θέση, που βρίσκεται. Παράλληλα, τονίζεται: «Βασίζεται πάνω ο προπονητής, Πέκια».

Στην συμφωνία του Ολυμπιακού με την Βερόνα συμπεριλαμβάνεται, εκτός από το δανεισμό, και οψιόν αγοράς 2,5 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι, που μπορεί να ενεργοποιήσει η ιταλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Ανοιξε λογαριασμό στην Ισπανία ο Ιντέγε (vid)

Ανοιξε λογαριασμό στην Ισπανία ο Ιντέγε (vid)

O πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα σκόραρε το πρώτο του τέρμα στην ισπανική λίγκα στο ματς με την Βαλένθια για το πρωτάθλημα, κάνοντας το 1-0 με έναν απίθανο-τυχερό τρόπο.

«Επίθεση» σε Μάρκο Σίλβα

«Επίθεση» σε Μάρκο Σίλβα

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, δεν θεωρεί τυχαία την απόλυσή του από την Γουότφορντ και την φυγή του προπονητή από τον Ολυμπιακό.

Στη Σάντα Κρουζ ο Σαλίνο

Στη Σάντα Κρουζ ο Σαλίνο

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σάντα Κρουζ.