Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περίλυπος ο Μπεν!

Περίλυπος ο Μπεν!
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - 19:15

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Βάσει της εικόνας του αγώνα ο Ερυθρός Αστέρας έπρεπε να μην ηττηθεί στην Μόσχα και να είναι αυτός που θα περάσει στους «16» του Europa League, όπως ομολόγησε και ο Μοχάμεντ Μπεν.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε σε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για να ισοφαρίσει, όμως έμεινε το 1-0 και η ΤΣΣΚΑ πήρε την πρόκριση.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Μπεν και συνέχισε: «Ήρθαμε στην Μόσχα για τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Όταν έχεις τόσες πολλές ευκαιρίες για γκολ και δεν τις εκμεταλλεύεσαι, τότε σε αυτό το επίπεδο του ποδοσφαίρου σε τιμωρεί ο αντίπαλος».

Το πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι είχε τελειώσει 0-0 και αν ο Αστέρας ισοφάρισε θα κέρδιζαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. «Είναι μεγάλη η στεναχώρια από αυτό το παιχνίδι. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και είχαμε την δυνατότητα να περάσουμε».

Όσο για την συνέχεια ο πρώην επιθετικός του Θρύλου, επισήμανε: «Τώρα πρέπει αν κοιτάξουμε μπροστά και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πάρει διαφορά 9 πόντων από την δεύτερη Παρτιζάν στην βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωσε Μίλιτς η Νάπολι

Ανακοίνωσε Μίλιτς η Νάπολι

Πρώτα τον καλωσόρισε ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» μέσω Twitter και λίγο μετά επισημοποιήθηκε και από την ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας για τον Κροάτη μπακ.

Μένει Αγγλία ο Μάρκο Σίλβα

Μένει Αγγλία ο Μάρκο Σίλβα

Στην Γουέστ Μπρομ βλέπουν τον Πορτογάλο προπονητή ως ιδανικό αντικαταστάτη του Άλαν Πάρντιου, ώστε να γλιτώσουν τον υποβιβασμό από την Πρέμιερ Λιγκ.