Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μήτρογλου θα δείξει την ποιότητά του»

«Ο Μήτρογλου θα δείξει την ποιότητά του»
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 - 13:56

Με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα επιθετικό, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Άντονι Θουμπιθαρέτα. Ο παράγοντας της γαλλικής ομάδας, εξέφρασε την πίστη του πως ο Κώστας Μήτρογλου θα αποδώσει στη Μαρσέιγ και ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε κανείς από την ομάδα να τον παραχωρήσει τον χειμώνα.

«Δεν κάναμε σαν τρελοί για να πάρουμε επιθετικό. Μελετήσαμε αρκετά προφίλ, επικεντρωθήκαμε σε έναν, αλλά δεν βγήκε. Πιστεύω πως ο Κώστας έχει το προφίλ του στράικερ. Σκόραρε πολλά γκολ στις ομάδες που πέρασε, όπως στον Ολυμπιακό και στην Μπενφίκα, κλαμπ με πίεση. Θα δείξει την ποιότητά του έως το τέλος της σεζόν. Δεν μετανιώνω για τίποτα, αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και πάνω από όλα, θέλω τα πράγματα να πηγαίνουν καλά», ανέφερε ο Θουμπιθαρέτα και κατέληξε αν υπήρξε σκέψη να παραχωρηθεί ο παίκτης τον Γενάρη.

«Καθόλου. Πιστεύω πως όλες οι ομάδες οφείλουν να εμπιστεύονται τους παίκτες τους. Τον ξέρουμε καλά».

Διαβάστε επίσης

Πανηγυρικά στους «8» του Champions League η Ρεάλ, προκρίθηκε και η Λίβερπουλ

Πανηγυρικά στους «8» του Champions League η Ρεάλ, προκρίθηκε και η Λίβερπουλ

Με δύο νίκες πέρασαν το εμπόδιο της Παρί οι «μερένχες» επικρατώντας των Γάλλων με συνολικό σκορ 5-2- «Λευκή» ισοπαλία για Λίβερπουλ και Πόρτο, με τους «κόκκινους» να παίρνουν το εισιτήριο έπειτα από το 5-0 στην Πορτογαλία

Χάνει όλη τη σεζόν

Χάνει όλη τη σεζόν

Εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας έως το τέλος της σεζόν θα παραμείνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, καθώς έσπασε τον αστράγαλό του.