Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανηγυρικά στους «8» του Champions League η Ρεάλ, προκρίθηκε και η Λίβερπουλ

Πανηγυρικά στους «8» του Champions League η Ρεάλ, προκρίθηκε και η Λίβερπουλ
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 - 23:50

Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League σφραγίστηκαν το βράδυ της Τρίτης (06/03). Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 και στην Γαλλία της Παρί και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-1 στην Ισπανία πήρε την πρόκριση για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «μερένχες» με τέρματα των Ρονάλντο στο 51’ και Καζεμίρο στο 80’ προκρίθηκαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση του θεσμού, με τους Γάλλους να βλέπουν για ακόμη μία χρονιά τα εκατομμύριά που έχουν δαπανηθεί να μην έχουν αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερε η Παρί ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά στο 71’ σε 1-1 με τον Καβάνι, ενώ στο 66’ ο Βεράτι είχε αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1

Αρεολά, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Γιούρι Μπερτσίτσε, Τιάγκο Μότα (59' Παστόρε), Βεράτι, Ραμπιό, Ντι Μαρία (76' Ντράξλερ), Εμπαπέ (85' Λασανά Ντιαρά), Καβάνι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (61' Κρόος), Λούκας Βάθκεθ, Ασένσιο (82' Ίσκο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (76' Μπέιλ).

Διαδικαστικού χαρακτήρα

Το άλλο εισιτήριο για τους «8» του Champions League σφραγίστηκε από την Λίβερπουλ, η οποία έχοντας στις αποσκευές της το 5-0 στην Πορτογαλία επί της Πόρτο δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι «κόκκινοι» χωρίς να ανεβάσουν ρυθμό κράτησαν το μηδέν στην άμυνά τους και έτσι βρίσκονται και εκείνοι στα προημιτελικά του θεσμού.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0

Κάριους, Τζο Γκόμεθ, Ματίπ, Λόβρεν, Αλμπέρτο Μορένο, Χέντερσον, Εμρέ Τζαν (80' Κλάβαν), Μίλνερ, Μανέ (74' Σαλάχ), Λαλάνα, Φιρμίνο (62' Ινγκς).

ΠΟΡΤΟ 0

Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Φελίπε, Ντιέγκο Ρέγες, Ντιόγκο Νταλό, Αντρέ Αντρέ (62' Σέρζιο Ολιβέιρα), Όλιβερ Τόρες, Μπρούνο Κόστα, Χεσούς Κορόνα, Γουάρις (68' Ρικάρντο Περέιρα), Αμπουμπακάρ (80' Γκονσάλο Πασιένσια).

Διαβάστε επίσης

Στο ραντάρ της Μίλαν ο Μαρκάνο

Στο ραντάρ της Μίλαν ο Μαρκάνο

Το συμβόλαιο του Ισπανού πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού τελειώνει με την Πόρτο το καλοκαίρι. Η ιταλική ομάδα τον θέλει για να πλαισιώσει τους Μπονούτσι και Ρομανιόλι.