Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγιάτρευτος «καημός» ο Εμενίκε

Αγιάτρευτος «καημός» ο Εμενίκε
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 19:36

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Στις αρχές της εβδομάδας άρχισαν να βλέπουν ελπιδοφόρα στην Λας Πάλμας το ντεμπούτο του Εμάνουελ Εμενίκε. Ωστόσο, όταν μπήκε σε πλήρη ρυθμό προπονήσεων ο Νιγηριανός, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε πάλι εκτός δράσης.

Ο 31χρονος επιθετικός βρίσκεται από τα τέλη του Ιανουαρίου στην ισπανική ομάδα, αλλά σε επίσημο αγώνα δεν έχει λάβει μέρος. Το πρόβλημα του στο πόδι είναι… αγιάτρευτο και στην ομάδα των Κανάριων Νήσων έχουν μετανιώσει που βασίστηκαν πάνω για να τους βοηθήσει να μην υποβιβαστούν.

Άλλωστε, κάπως έτσι άφησε… αμανάτι και τον Ολυμπιακό ο Εμενίκε, ο οποίος προσέφερε ελάχιστα σε σχέση με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί από την Φενέρμπαχτσε, αλλά και τις προσωπικές του αποδοχές.

Το μόνο που θα μείνει από το Νιγηριανό είναι εκείνο το γκολ στις καθυστερήσεις με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, όταν πέτυχε το 3-1 και στην ουσία σιγούρεψε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Τους κάρφωσε ο Μανωλάς (vid)

Τους κάρφωσε ο Μανωλάς (vid)

Δείτε την πολύ ωραία και καρφωτή κεφαλιά με την οποία ο Κώστας Μανωλάς άνοιξε τον δρόμο στη νίκη της Ρόμα με 3-0 επί της Τορίνο.

Τι τρέχει με Κασάμι;

Τι τρέχει με Κασάμι;

Δεν έχει καλή απόδοση στη Σιόν ο Ελβετός, ούτε καλή πορεία η ομάδα του στο πρωτάθλημα. Τι φταίει άραγε;

Στο ραντάρ της Μίλαν ο Μαρκάνο

Στο ραντάρ της Μίλαν ο Μαρκάνο

Το συμβόλαιο του Ισπανού πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού τελειώνει με την Πόρτο το καλοκαίρι. Η ιταλική ομάδα τον θέλει για να πλαισιώσει τους Μπονούτσι και Ρομανιόλι.