Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιναλίστ Μαρσέιγ και Ατλέτικο (vids)

Φιναλίστ Μαρσέιγ και Ατλέτικο (vids)
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 - 00:51

Μετά από 120 λεπτά μάχης στο Σάλτσμπουργκ, η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου -ο Έλληνας φορ δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού- απέκλεισε την αυστριακή ομάδα και πέρασε στον τελικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι νίκησαν στην έδρα του την Άρσεναλ και θα διεκδικήσουν για μια ακόμα φορά το συγκεκριμένο, ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στην Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ στα 90 λεπτά έκανε ό,τι ήθελε. Δηλαδή επικράτησε με 2-0 και «ισοφάρισε» την ήττα με το ίδιο σκορ στο «Βελοντρόμ». Με αρκετή δόση τύχης στη φάση του 65ου λεπτού, όταν και σημείωσε το 2-0 από το αυτογκόλ του Σαρ. Είχε προηγηθεί το τέρμα του Χαϊντάρα στο 53'. Αλλά τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της παράτασης (116'), ο Ρολάντο με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ, πέτυχε το «χρυσό» γκολ των Γάλλων και τους έστειλε στον τελικό που θα γίνει στο Λιόν.

Αντίθετα, στη Μαδρίτη οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν για μια ακόμα φορά αυτό που ξέρουν καλά. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Το μοναδικό τέρμα στο ματς ήρθε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με το πλασέ του Ντιέγκο Κόστα. Αυτό το 1-0 ήταν αρκετό για την Ατλέτικο, για να αποκλείσει τους Άγγλους και για μια ακόμα φορά να είναι παρούσα σε ευρωπαϊκό τελικό.

Διαβάστε επίσης

Ρομπέρτο για Νότιγχαμ

Ρομπέρτο για Νότιγχαμ

Η ισπανική εφημερίδα As αναφέρει ότι ο αγγλικός σύλλογος θα μπορούσε να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.