Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ υποψήφιος για Ρεάλ

Ο Μίτσελ υποψήφιος για Ρεάλ
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 - 22:10

Μετά την κατάκτηση του φετινού Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης είχαμε την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της. Και πλέον, οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι σε αναζήτηση του νέου τους προπονητή.

Οι «μερένχες» ήθελαν τους Ποσετίνο, Λεβ, Αλέγκρι και Κλοπ, αλλά κανείς από αυτούς δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει τις ομάδες που κοουτσάρουν, καθώς και συμβόλαια έχουν και απαιτούνται πολλά χρήματα για να τα «σπάσουν». Οπότε συνεχίζεται η αναζήτηση από την πλευρά των Μαδριλένων.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «As», ο Μίτσελ είναι υποψήφιος. Με το σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει πώς άνοιξε ο δρόμος για να αναλάβει την αγαπημένη του Ρεάλ. Με τον 55χρονο προπονητή να είναι ένα πρόσωπο που κάνει… κλικ στον κόσμο των Μαδριλένων.

Έχει ταυτίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με την «βασίλισσα» της Ευρώπης. Αγωνίστηκε εκεί από το 1984 ως το 1996, έχοντας 559 ματς και 134 γκολ. Και τον ίδιο τον Μίτσελ να έχει δηλώσει στο παρελθόν πώς «βλέπω τον εαυτό μου κάποια στιγμή να κοουτσάρει τη Ρεάλ».

Διαβάστε επίσης