Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός λίστας ο Αρντά Τουράν

Εκτός λίστας ο Αρντά Τουράν
Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018 - 18:56

Με μια αρκετά σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Μπασακσεχίρ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League κόντρα στην Μπέρνλι. Η τουρκική ομάδα, την οποία μπορεί να βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός εφόσον περάσει τη Λουκέρνη από τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ανακοίνωσε την Δευτέρα (06/08) την ευρωπαϊκής της λίστα για τους αγώνες με την αγγλική ομάδα και σε αυτήν δεν βρίσκεται το μεγάλο της αστέρι, ο Αρντά Τουράν αλλά και ο έμπειρος Βραζιλιάνος άσος, Μοσορό.

Αντίθετα μέσα στην 23άδα συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο πρώην «ερυθρόλευκος» κεντρικός αμυντικός Μανουέλ Ντα Κόστα, αλλά και ο πρώην επιθετικός των Λεβαδειακού και Ατρόμητου, Στέφανο Ναπολεόνι.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα της Μπασακσεχίρ αποτελείται από τους: Μπαμπατσάν, Γκιουνόκ, Τσακίρ, Κλισί, Επουρεάνου, Σετζού, Ντα Κόστα, Ουτσάρ, Καϊσαρά, Αταμά, Εμρέ Μπελόζογλου, Βίστσα, Ελία, Καχβετσί, Τεκντεμίρ, Γιόγιτς, Ινλέρ, Αϊντογκντού, Φρέι, Αντεμπαγιόρ, Μπάγιτς, Ναπολεόνι και Ερντίντς.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωσε τον Χαρτ η Μπέρνλι (pic)

Ανακοίνωσε τον Χαρτ η Μπέρνλι (pic)

Η αγγλική ομάδα, η οποία είναι πιθανό να βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League προχώρησε στην απόκτηση του Άγγλου τερματοφύλακα.

Προς Ρεμς ο Ντα Κόστα

Προς Ρεμς ο Ντα Κόστα

Ο Μαροκινός αμυντικός της Μπασακσεχίρ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει στην ομάδα του Αλεξί Ρομαό.

Το προφίλ της Μπέρνλι

Το προφίλ της Μπέρνλι

Πέρσι έγραψε ιστορία η αγγλική ομάδα. Μετά από 51 χρόνια πήρε ξανά το εισιτήριο συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης.

Το προφίλ της Μπασακσεχίρ

Το προφίλ της Μπασακσεχίρ

Ανερχόμενη δύναμη στο τουρκικό ποδόσφαιρο, διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους την τελευταία διετία στη γειτονική χώρα.