Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε βαθμό λόγω αποβολής! (vid)

Πήρε βαθμό λόγω αποβολής! (vid)
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:57

Νέα ισοπαλία για την Μπέτις, 2-2 με την Μπιλμπάο στην έδρα της. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν για ένα ακόμα ματς δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Αλλά όπως πήγε το ματς, πήρε το βαθμό ελέω συνθηκών και πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη. Διότι η Αθλέτικ προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 κι αν δεν είχε αποβληθεί στο 44' ο Σουσαέτα, δεν θα μπορούσε να είχε γυρίσει στο ματς. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα και με τις αλλαγές που έκανε ο Σετιέν, οι «βερδιμπλάνκος» πέτυχαν δύο γκολ και πήραν το βαθμό.

Σούπερ Βάσκοι στο πρώτο ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι με τα γκολ των Ινιάκι Γουίλιαμς (7') και Ραούλ Γκαρθία (17') έφεραν την Αθλέτικ μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Με την Μπέτις να έχει πρόβλημα σε εκείνο το κομμάτι του ματς. Και το θέμα ήταν πως όσο οι δύο ομάδες ήταν με έντεκα παίκτες στο γήπεδο, οι Ανδαλουσιάνοι δεν μπορούσαν να κάνουν φάση και να απειλήσουν την εστία του Σιμόν. Όμως ήρθε η αποβολή του Σουσαέτα στο τέλος του πρώτου 45λεπτου και άλλαξε τις ισορροπίες σε σχέση με ό,τι είχε προηγηθεί στο ματς.

Αντεπίθεση διαρκείας και... πόντος

Αποτέλεσμα η Μπέτις να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, να πιέσει και να καταφέρει να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος. Αρχικά με τον Μπάρτρα, με ένα μακρινό σουτ στο (51'), για να γίνει το 1-2 και στη συνέχεια με τον Γκουαρδάδο να ισοφαρίζει με σουτ μέσα από την περιοχή στο 68' για το 2-2. Σε εκείνο το σημείο όλα έδειχναν πώς η Μπέτις θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Η Μπιλμπάο με τους δέκα παίκτες αμύνθηκε καλά και κράτησε το αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να πάρει το βαθμό. Μια ευκαιρία είχαν οι «βερδιμπλάνκος» με την κεφαλιά του Σανάμπρια στο 85, αλλά εκεί στάθηκε τυχερή η Αθλέτικ!

Θυμηθείτε τη live περιγραφή του gavros.gr από το ματς της Μπέτις κόντρα στην Μπιλμπάο.

Μπέτις: Λόπεθ, Φράνσις (77' Ινούι), Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Τζούνιορ (62' Τέγιο), Γκουαρδάδο, Λο Σέλσο (65' Μορόν), Χοακίν, Κανάλες, Σανάμπρια.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Σιμόν, Μαρτίνεθ, Γιούρι, Ετσεμπαρία (72' Σαν Χοσέ), Ιν. Γουίλιαμς (81' Μουνιαΐν), Γεράι, Σουσαέτα, Ντ. Γκαρσία, Ντε Μάρκος, Ρ. Γκαρσία (55' Κάπα), Βαλενθιάγκα.

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση με... προπόνηση

Πρόκριση με... προπόνηση

Η Ντουντελάνζ νίκησε 7-1 στο… ρελαντί την ερασιτεχνική Κέλεν και πέρασε στους «16» του κυπέλλου Λουξεμβούργου.