Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα… γκέλα για την Μίλαν (vid)

Νέα… γκέλα για την Μίλαν (vid)
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:53

Νέο στραβοπάτημα για την Μίλαν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League έμεινε στο 1-1 στο γήπεδο της Έμπολι για την 6η αγωνιστική της Serie A.

Οι «ροσονέρι» με αυτό το βαθμό έφτασαν τους 6 σε 5 αγώνες, με το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, κυλώντας στις πολύ χαμηλές θέσεις του ιταλικού πρωταθλήματος. Να σημειωθεί, ότι η Μίλαν δεν είχε στη διάθεση της τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος είναι τραυματίας και κάνει αγώνα δρόμου για τα ματς με τη Σασουόλο και τον Ολυμπιακό.

Η Μίλαν, πάντως, ήταν πολύ καλύτερη από την Έμπολι, ωστόσο, όπως και στο ματς με την Αταλάντα δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη και έτσι τελικά το πλήρωσε…

Μόνο η Μίλαν στο γήπεδο…

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10’ με ένα υπέροχο τέρμα του Μπίλια, το οποίο τελικά χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Καμπέτσι. Οι «ροσονέρι» ήλεγξαν απόλυτα το ματς και στη συνέχεια του πρώτου μέρους, όμως δεν τα κατάφερναν στην τελική προσπάθεια. Στο 30’ εμφανίστηκε κόντρα στην ροή του αγώνα η Έμπολι, με τον Καπούτο να σημαδεύει από πλεονεκτική θέση το δοκάρι της εστίας του Ντοναρούμα, με το 0-1 να μένει έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Άλλαξε το σκηνικό…

Στην επανάληψη, η Μίλαν αποφάσισε να δώσει την κατοχή της μπάλας στους γηπεδούχους, προσπαθώντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Εν μέρει αυτό βγήκε στον Τζενάρο Γκατούζο, ωστόσο, οι παίκτες του σπαταλούσαν την μία μετά την άλλη ευκαιρία, βγαίνοντας υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις στην κόντρα, έχοντας όμως κακή επιλογή στην τελευταία πάσα. Η Έμπολι, σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε τελικά να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Μπίλια από πρωταγωνιστής έγινε μοιραίος για την Μίλαν, αφού ανέτρεψε τον Καπούτο στο 69’. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης (1-1). Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια πίεσαν αφόρητα την Έμπολι, ωστόσο, οι προσπάθειες των Σούσο και Κουτρόνε σταμάτησαν από τον Τερατσιάνο, πορτιέρο των γηπεδούχων.

Η Μίλαν παρά τη νέα της γκέλα, έδειξε και πάλι ωραία στοιχεία, είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει και να καθαρίσει το ματς και σίγουρα θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει. Πάντως, ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα την αντιμετωπίσει στις 4 Οκτωβρίου δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και μπορεί να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Έμπολι: Τερατσιάνο, Ντι Λορέντζο, Σιλβέστρ, Μαϊέτα, Βέσελι, Μπενάκερ, Καπέτζι (75’ Ράσμουσεν), Κρούνιτς, Τραορέ (81’ Μπρίτζι), Καπούτο, Γκουμίνα (65’ Μτσεντλίτζε).

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάτσιο, Ρομανιόλι, Λαξάλτ, Κεσιέ (79’ Μπακαγιόκο), Μπίλια, Μποναβεντούρα, Σούσο, Μπορίνι (73’ Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου (73’ Καστιγέχο).

Διαβάστε επίσης

Αγωνία για Ιγκουαΐν

Αγωνία για Ιγκουαΐν

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει πρόβλημα λόγω μυϊκού τραυματισμού και θα κάνει αγώνα δρόμου για τα ματς με Σασουόλο και Ολυμπιακό.