Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τα κατάφερε ο Ερυθρός Αστέρας (vid)

Δεν τα κατάφερε ο Ερυθρός Αστέρας (vid)
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 23:57

Δεν τα κατάφερε ο Ερυθρός Αστέρας στην Ιταλία. Τα αδέρφια μας ηττήθηκαν 3-1 από την Νάπολι, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και έμειναν στους τέσσερις βαθμούς και τελευταίοι στον όμιλο. Μόνο με ένα «θαύμα», λοιπόν, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Βελιγράδι θα μπορέσουν να πάρουν την τρίτη θέση και την είσοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Και αυτό, διότι έχουν τέσσερις βαθμούς και η Λίβερπουλ έξι. Εάν οι Άγγλοι ηττηθούν από την Νάπολι την τελευταία αγωνιστική και οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν την γαλλική ομάδα στο «Μαρακανά», τότε θα εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Σέρβοι τα έδωσαν όλα απέναντι στους Ιταλούς, όμως δεν μπόρεσαν να κερδίσουν κάτι. Η Νάπολι ήταν καταιγιστική και προηγήθηκε με 3-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με τα γκολ των Χάμσικ (11’) και Μέρτενς (33’, 52’). Το μόνο που κατάφερε ο Ερυθρός Αστέρας ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 57’, με γκολ του Μοχάμεντ Μπεν, μετά από ασίστ του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Μάριν.

Νάπολι: Οσπίνα, Άλαν, Ρουί, Καγιεχόν (86’ Ρογκ), Ρουίς, Μέρτενς, Χαμσίκ, Μαξίμοβιτς, Ινσίνιε (77’ Ζιελίνσκι), Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ (46’ Χισάι).

Ερυθρός Αστέρας: Μπόρχαν, Ντέγκενεκ, Κρστίτσιτς, Σρνιτς (64’ Γιόβαντσιτς), Μπάμπιτς, Μάριν, Στοϊλκοβιτς (46’ Γιόβελγιτς), Σίμιτς (77‘ Εμπεσίλιο), Ρόντιτς, Γκόμπελγιτς, Μπεν.

Διαβάστε επίσης