Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίλαν-Πάρμα Live ενημέρωση 2-1 (τελικό)

Μίλαν-Πάρμα Live ενημέρωση 2-1 (τελικό)
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 13:24

Την Πάρμα στο «Σαν Σίρο» υποδέχεται στις 13:30 η Μίλαν για την 14η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι «ροσονέρι» θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες στην Serie A, αφού προέρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα με Γιουβέντους και Λάτσιο.

Διαβάστε στο gavros.gr σε Live ενημέρωση την εξέλιξη της αναμέτρησης της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Europa League.

1' Ξεκίνησε ο αγώνας.

8' Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την Μίλαν. Ο Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ζαπάτα πήρε την κεφαλιά, όμως μπλόκαρε ο Σέπε.

9' Μακρινό σουτ του Μάουρι, αρκετά μέτρα όμως μακριά από την εστία της Πάρμα.

10' Μεγάλη ευκαιρία για την Πάρμα. Ο Μπαριγιά βρέθηκε σε θέση βολής, όμως έκανε κακό κοντρόλ και «πέταξε» την ευκαιρία για την ομάδα του στα σκουπίδια...

14' Δυνατό σουτ από τον Κεσί, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Πάρμα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

17' Καλή στιγμή για την Μίλαν. Ο Καλάμπρια έκανε ωραία ενέργεια, γύρισε από τα δεξιά την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή της Πάρμα, όμως ο Κουτρόνε δεν πρόλαβε να τη στείλει στα αντίπαλα δίχτυα.

28' Πολύ ωραία ενέργεια από τον Σούσο, ο οποίος έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία στην αριστερή του γωνία ο Σέπε.

38' Τεράστια ευκαιρία για την Πάρμα. Ο Γκακλιόζο βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής της Μίλαν, πήρε την κεφαλιά, όμως σημάδεψε άουτ.

Ημίχρονο

46' Ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης.

49' ΓΚΟΛ για την Πάρμα. Ο Ινγκλέζε κέρδισε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τον Σκοτζαρέλα και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ντοναρούμα.

53' Αλλαγή για την Μίλαν. Εκτός ο Μάουρι, μέσα ο Μπορίνι.

55' ΓΚΟΛ για την Μίλαν. Ο Κουτρόνε είδε την μπάλα έπειτα από τις κόντρες να στρώνεται μπροστά του και με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή της Πάρμα έκανε το 1-1, φέρνοντας το ματς ξανά στην ισοπαλία.

60' Κίτρινη κάρτα στον Μπιαμπιάνι.

63' Αλλαγή για την Πάρμα. Μέσα ο Τσιτσιρέτι, εκτός ο Ζερβίνιο.

68' Πέναλτι για την Μίλαν για χέρι του Μπαστόνι. Χρειάστηκε να συμβουλευτεί το VAR για να καταλογίσει την παράβαση ο διαιτητής του αγώνα.

71' ΓΚΟΛ για την Μίλαν. Ο Κεσί ήταν ψύχραιμος και από την άσπρη... βούλα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τους «ροσονέρι».

73' Κίτρινη κάρτα στον Λαποκόνι για μαρκάρισμα στον Κεσί.

79' Αλλαγή για την Πάρμα. Μέσα ο Στούλακ, εκτός αγωνιστικού χώρου ο Σκοτζαρέλα.

81' Καλή ευκαιρία για την Μίλαν με τον Κεσί, ο οποίος όμως πλάσαρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Πάρμα.

84' Τσεράμολο στη θέση του Γκράσι για την Πάρμα, η οποία ολοκληρώνει τις αλλαγές της.

89' Αλλαγή για την Μίλαν. Στη θέση του Σούσο, ο Καστιγέχο.

6 Λεπτά ο έξτρα χρόνος της αναμέτρησης.

Τέλος στο ματς. Η Μίλαν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και επέστρεψε στις νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Καλάμπρια, Ζαπάτα, Ροντρίγκες, Μάουρι (53' Μπορίνι), Κεσί, Μπακαγιόκο, Σούσο (89' Καστιγέχο), Τσαλχάνογλου και Κουτρόνε.

Πάρμα: Σέπε, Λακοπόνι, Άλβες, Μπαστόνι, Γκακλιόζο, Μπαρίγια, Σκοτζαρέλα (79' Στούλακ), Γκράσι (84' Τσεράμολο), Μπιαμπιάνι, Ζερβίνιο (63' Τσιτσιρέτι), Ινγκλέζε.

Το κείμενο δεν ανανεώνεται αυτόματα...

Διαβάστε επίσης

Δύσκολη νίκη για την Μπέτις

Δύσκολη νίκη για την Μπέτις

Η ομάδα της Σεβίλλης τα βρήκε… σκούρα κόντρα στη Σοσιεδάδ, ωστόσο, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ξανά χειρουργείο για τον Ρέτσο

Ξανά χειρουργείο για τον Ρέτσο

Πολύ άτυχος ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος θα χρειαστεί να περάσει ξανά από την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

«Τελικός» με την Σοσιεδάδ

«Τελικός» με την Σοσιεδάδ

Η Μπέτις θέλει απαραίτητα τη νίκη το μεσημέρι (13:00) στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για να πάρει βαθμολογική «ανάσα» στην Πριμέρα Ντιβισιόν.