Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Νότιγχαμ «διέλυσε» την πρωτοπόρο Λιντς!

Η Νότιγχαμ «διέλυσε» την πρωτοπόρο Λιντς!
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019 - 19:43

Τεράστια νίκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι «κόκκινοι» νίκησαν με 4-2 την πρωτοπόρο Λιντς στο «Σίτι Γράουντ» και ανέβηκαν στην έβδομη θέση της Τσάμπιονσιπ. Πλέον, βρίσκονται μόλις 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Νότιγχαμ έδειξε με το... καλημέρα τις διαθέσεις της, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5', με τον Κόλμπακ. Βέβαια, στη συνέχεια υπέστη την ανατροπή, αφού ο Κλαρκ στο 52' και ο Αλιόσκι στο 64' έβαλαν μπροστά την Λίντς! Όμως, δεν το έβαλε... κάτω. Εκμεταλλευόμενη την κόκκινη κάρτα του Φίλιπς (42'), η Νότιγχαμ απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα, στο 69', ξανά με τον Κόλμπακ, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Επτά λεπτά μετά, όμως, το σκορ έφτασε στο 4-2, καθώς ο Μέρφι (72') και ο Όσμπορν (76') «βρήκαν» δίχτυα, χαρίζοντας στη Νότιγχαμ ένα πολύτιμο τρίποντο.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παντιλίμον, Νταρίκουα, Χέφελε (4' Γκεντιούρα), Φοξ, Ρόμπινσον, Γιάκομπ, Κόλμπακ, Καρβάλιο, Λόλεϊ (65' Όσμπορν), Κας, Μέρφι (90'+4 Απιά).

Λιντς: Πίκοκ-Φάρε, Έιλινγκ, Γιάνσον, Φίλιπς, Ντάγκλας (78' Ρόμπερτς), Φορσό, Χάρισον (46' Κλαρκι), Ερνάντεθ, Κλιχ, Αλιόσκι, Ρουφ.

Διαβάστε επίσης