Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το μυαλό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Με το μυαλό στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 10:08

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Ντιναμό Κιέβου έδωσε το τελευταίο της φιλικό επί ισπανικού εδάφους, κατά τη διάρκεια της χειμερινής της προετοιμασίας. Νίκησε 2-1 τη νορβηγική Βαλερένγκα. Πλέον μετά από αυτό το ματς οι Ουκρανοί έχουν στρέψει την προσοχή τους, στο ματς με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/2, 19:55).

Ο Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς μετά και το ματς με τους Νορβηγούς τόνισε πώς έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του. Πλέον οι ρυθμό των προπονήσεων πέφτουν στην ουκρανική ομάδα που από το κομμάτι της προετοιμασίας, έχει στραφεί σε περισσότερο αγωνιστικούς ρυθμούς.

Οι προπονήσεις αυτών των ημερών θα είναι πιο χαλαρές, Δευτέρα και Τρίτη, πριν «πετάξουν» από την Μάλαγα στη Νότια Ισπανία για την Αθήνα. Ο Χάτσκεβιτς από σήμερα θα αρχίσει να ασχολείται καθαρά με το κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Νίκησε πριν τον Θρύλο (vids)

Νίκησε πριν τον Θρύλο (vids)

Η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε 2-1 της Βαλερένγκα, στο τελευταίο της φιλικό πριν το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/2).

Τελευταίο τεστ ενόψει Ολυμπιακού

Τελευταίο τεστ ενόψει Ολυμπιακού

Τη Βαλερέγκα αντιμετωπίζει σήμερα (09/02) η Ντιναμό Κιέβου, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της στην Ισπανία ενόψει των ματς με τον Θρύλο, για το Γιουρόπα Λιγκ.