Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκόραραν Μπεν και Μάριν! (vids)

Σκόραραν Μπεν και Μάριν! (vids)
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 - 20:11

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο σέρβικο πρωτάθλημα ο Ερυθρός Αστέρας, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας της Μλάντοστ.

Μάλιστα, πρωταγωνιστές της νέας νίκης της ομάδας του Βελιγραδίου ήταν δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Μπεν και Μάριν, οι οποίοι βρήκαν αμφότεροι δίχτυα, οδηγώντας την ομάδα τους σε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Για την ιστορία το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Μπεν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 15’, με τον Πάβκοφ στο 29’ να κάνει το 2-0 για τον Ερυθρό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 55’ με τον Μπότζιτς, όμως ο Μάριν στο 70’ σκόραρε με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαβάστε επίσης

Στους «8» του Champions League η Πόρτο! (vid)

Στους «8» του Champions League η Πόρτο! (vid)

Οι «δράκοι» πέτυχαν μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Ρόμα και με νίκη με 3-1 στην παράταση (2-1 στην κανονική διάρκεια) πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σόκαρε την Ρεάλ Μαδρίτης ο Άγιαξ! (vids)

Σόκαρε την Ρεάλ Μαδρίτης ο Άγιαξ! (vids)

Φανταστικό ποδόσφαιρο από τους Ολλανδούς, οι οποίοι επικράτησαν με το εμφατικό 4-1 των Μαδριλένων, πετώντας τους εκτός συνέχειας Champions League. Εύκολα στους «8» και η Τότεναμ.