Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας έδωσε σπίθα ο Ποντένσε»

«Μας έδωσε σπίθα ο Ποντένσε»
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 18:39

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, ο Ντάνιελ Ποντένσε πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με αντίπαλο την Έβερτον, συνεισφέροντας τα μέγιστα για να πάρει η Γουλβς τη νίκη με 3-0.

Ο προπονητής των «λύκων», λοιπόν, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στον Πορτογάλο εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος κόουτς υποστήριξε αναλυτικά πως: ««Μας έδωσε σπίθα. Έχει ταλέντο και ποιότητα, νομίζω ότι προετοίμαζε τον εαυτό του για αυτή τη στιγμή. Τα πήγε καλά σήμερα, υπήρχαν φορές που δεν υπήρχε συνεννόηση με τους συμπαίκτες του, αλλά νομίζω ότι με τον καιρό θα βελτιώσει κάποια πράγματα. Όλοι ξέρουν ότι ήρθε αργά στην ομάδα (σ.σ. τον περασμένο Γενάρη), αλλά έχει τις ευκαιρίες του. Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε τους παίκτες που έχουμε στην διάθεσή μας τις κατάλληλες στιγμές, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα. Αυτό είναι και το μήνυμά μας για όλους τους παίκτες στην ομάδα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι: «Έχουμε τον Ποντένσε, τον Ντιόγκο (Ζότα), τον Αντάμα (Τραορέ) που είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους. Αυτό που αλλάζει ένα ματς είναι τα χαρακτηριστικά των παικτών. Σήμερα ο Ποντένσε και ο Πέδρο Νέτο θα πήγαν πάρα πολύ καλά και καταφέραμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην Έβερτον. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Δημιουργήσαμε αρκετές επιθετικές προσπάθειες, αλλά την ίδια στιγμή δεν δεχτήκαμε πολλές φάσεις από την αντίπαλό μας που έχει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης