Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γκέλαρε» η Σίτι

«Γκέλαρε» η Σίτι
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 - 17:04

Λίγες ημέρες πριν μπει ξανά στη «μάχη» του Champions League και κοντραριστεί με τη Μαρσέιγ, η Σίτι του Πεπ Γουαρδιόλα έμεινε στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ, εκτός έδρας. Υποχρεώθηκε, έτσι, στην τρίτη απώλειά της, σε πέντε αγώνες, μένοντας πίσω, σε σχέση με τους αντιπάλους της…

Έμειναν, μάλιστα, πίσω στο σκορ, στο ματς, μετά από υπέροχο γκολ του Αντόνιο, με ανάποδο ψαλίδι, στο 18’. Διαβάζοντας το παιχνίδι της ομάδας του Γουαρδιόλα, σωστά, τα «σφυριά» αμύνθηκαν σωστά και με τις αντεπιθέσεις θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη και το 2-0. Δεν το κατάφεραν, ωστόσο και έτσι η Σίτι βρήκε γκολ με τον Φόντεν, στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Στέρλινγκ και Γκουντογκάν δεν κατάφεραν, προς το τέλος του ματς, να βρουν δίχτυα, σε δύο καλές ευκαιρίες που είχαν, απέναντι από τον Φαμπιάνσκι και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Η Σίτι δεν είναι στα καλύτερά της, όπως φαίνεται και βρίσκεται στο -5 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Μπαλμπουενά, Ογκμπόνια, Κρέσγουελ, Μαζουακού, Μπόουεν (69’ Αλέρ), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Αντόνιο (52’ Γιαρμολένκο)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (78’ Ζιντσένκο), Ντίας, Γκαρθία, Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα (68’ Ντε Μπρόινε), Ρόδρι, Γκιντογάν, Μαχρέζ, Αγουέρο (46’ Φόντεν), Στέρλινγκ

Διαβάστε επίσης