Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δοκιμασία της πρώην (Άρσεναλ) στην έδρα άλλης πρώην (Μπέρνλι) - video

Δοκιμασία της πρώην (Άρσεναλ) στην έδρα άλλης πρώην (Μπέρνλι) - video
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 11:17

Δύο… γνώριμες ομάδες, για τον Ολυμπιακό, μέσω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, θα συναντηθούν σήμερα το μεσημέρι, στις 14:30, στο πλαίσιο της… Πρέμιερ Λιγκ. Πόσο ωραίο ακούγεται αυτό, έτσι; Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει γίνει, σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, μόνιμος… κάτοικος… αγγλικού πρωταθλήματος, βλέπει, σήμερα, Άρσεναλ και Μπέρνλι να… κοντράρονται, σε εθνικό επίπεδο! Τις έχει αντιμετωπίσει και τις δύο, ειδικά τη μία… πολλάκις. Και έχει πάρει και από τις δύο, αποτελέσματα και νίκες!

Με την Μπέρνλι έπαιξε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, τη σεζόν 2018-19 και την απέκλεισε, για να προχωρήσει στους ομίλους, εντέλει. Για την Άρσεναλ, εντάξει… Τι να πούμε. Έχουμε γίνει ένα από τα πλέον συνήθη ευρωπαϊκά ζευγάρια σε ΟΛΑ τα επίπεδα…

Η Άρσεναλ συνεχίσει την προσπάθεια να σκαρφαλώσει λίγο πιο ψηλά στη βαθμολογία, από τη 10η, θέση, στην οποία βρίσκεται, ενώ η Μπέρνλι, από τη 15η θέση, δίνει άλλου είδους μάχη. Το ραντεβού δίνεται στο Τερφ Μουρ, γήπεδο στο οποίο ο Θρύλος έχει πάρει, επίσης, αποτέλεσμα και έχει πανηγυρίσει πρόκριση.

Οι κανονιέρηδες προέρχονται από νίκη 3-1 επί της Λέστερ:

Διαβάστε επίσης