Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπέρ του Αρτέτα, τα αποδυτήρια, στο θέμα Ομπαμεγιάνγκ!

Υπέρ του Αρτέτα, τα αποδυτήρια, στο θέμα Ομπαμεγιάνγκ!
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - 16:37

Γνωστή για τα καλά έγινε, πλέον, η ιστορία του πειθαρχικού παραπτώματος, στο οποίο υπέπεσε ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Και το οποίο τον κράτησε μακριά από την 11άδα της Άρσεναλ, στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, με την Τότεναμ, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής, στο Emirates.

Ο Αρτέτα πήρε ένα… υπολογισμένο ρίσκο, να αφήσει εκτός ομάδας τον Γκαμπονέζο σούπερ σταρ του. Να δείξει, έτσι, μία δυναμική παραπάνω, αλλά και να στείλει τα δικά του μηνύματα, προς τους παίκτες του και συμπαίκτες του Ομπαμεγιάνγκ. Κίνηση, η οποία, όπως αναφέρει η Dailh Mail, έπιασε τόπο.

Με ποιο τρόπο; Ο Αρτέτα φέρεται, όπως αναφέρει η γνωστή βρετανική εφημερίδα, να απολαμβάνει την καθολική στήριξη των αποδυτηρίων. Οι ποδοσφαιριστές φέρονται να είναι στο πλευρό του, στην απόφαση να κινηθεί με τιμωρία, ενάντια στον Ομπαμεγιάνγκ, για την καθυστέρηση του ιδίου να δώσει το παρών, στη συγκέντρωση της ομάδας, πριν το ντέρμπι με την Τότεναμ.

Ο Αρτέτα φέρεται, σύμφωνα πάντα με την Daily Mail να βγαίνει κερδισμένος, από αυτή την ιστορία. Και αν και είναι σαφές ότι… δεν το χάρηκε και ιδιαίτερα, κατέστη και στον ίδιο τον Ομπαμεγιάνγκ, ξεκάθαρο, το ότι δεν μπορεί ο κάθε ποδοσφαιριστής, να… παίζει, με το συμφέρον του συνόλου. Αυτή ήθελε να κάνει ο Αρτέτα, τιμωρώντας τον Γκαμπονέζο. Και φαίνεται ότι το πέτυχε, εάν φυσικά η στήριξη των αποδυτηρίων προς το πρόσωπό του, για την οποία κάνει λόγο η Daily Mail, αληθεύει απόλυτα.

Διαβάστε επίσης