Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΙΝΤΡΑΧΤ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ Live Streaming

ΑΙΝΤΡΑΧΤ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ Live Streaming
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 20:53

ΑΙΝΤΡΑΧΤ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ Live Streaming: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μπορεί να τερμάτισε στην 11η θέση της Bundesliga σε μια πολύ κακή σεζόν για τα δεδομένα της, όμως η πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ, έπαιξε μεγάλο ρόλο, αφού επικεντρώθηκε στον θεσμό και έτσι έχασε πολλούς βαθμούς απέναντι σε ομάδες με τις οποίες θα είχε σίγουρα καλύτερη τύχη. Η σεζόν στη Γερμανία ολοκληρώθηκε την περασμένη αγωνιστική, με την Άιντραχτ να αναδεικνύεται ισόπαλη με τη Μάιντς (2-2), σε ματς στο οποίο επέλεξε να μην ξεκουράσει βασικούς, αν και γνώριζε πως υπάρχει… μπροστά και ο τελικό για το Γιουρόπα Λιγκ. Βρήκε δίχτυα ο φορμαρισμένος επιθετικός Μπορέ που εντυπωσιάζει φέτος. Στον περασμένο γύρο της διοργάνωσης, η Άιντραχτ ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ (2-1/1-0), νικώντας και στους δύο αγώνες, ενώ νωρίτερα είχε κάνει μεγάλη έκπληξη περνώντας την Μπαρτσελόνα.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Ρέιντζερς δεν μπόρεσε να κατακτήσει τον τίτλο στη Σκωτία, αφού μετά και την ολοκλήρωση των πλέι οφ, τερμάτισε τέσσερις βαθμούς πιο κάτω από τη Σέλτικ. Παρηγοριά το ότι μπορεί να παλέψει για το Κύπελλο, ματς το οποίο υπάρχει μετά τον τελικό, αλλά φυσικά και το βαρύτιμο τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ! Παίζοντας πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, ολοκλήρωσε τη σεζόν με γκολ και… νίκες, ενώ ξεκούρασε πολλούς βασικούς τις περασμένες αγωνιστικές, θέλοντας να φρεσκάρει τους βασικούς της για τη μεγάλη αποψινή μάχη στη Σεβίλλη. Στον περασμένο γύρο απέκλεισε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού, αφού μετά την ήττα στη Γερμανία, από τη Λειψία (0-1), επικράτησε με 3-1 στον επαναληπτικό της Γλασκόβης. Συνηθίζει να ανοίγει τον ρυθμό, αφού επιθετικά είναι πολύ ισχυρή και παρότι συνήθως οι τελικοί ταιριάζουν συνήθως με μια προσεκτική τακτική, παραμένει ερωτηματικό αν θα αλλάξει.. τρόπο.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο τελικός Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 της Τετάρτης.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης