Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΑΕΚ στοχεύει σε αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα

Η ΑΕΚ στοχεύει σε αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 20:36

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Μακάμπι Χάιφα, της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο λόγος για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, με καταγωγή από τη Σερβία.

Σύμφωνα με τη σερβική «Telegraf», η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στους πρωταθλητές Ισραήλ, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του 30χρονου στόπερ. Στο δημοσίευμα τονίζεται, ότι οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να ανεβάσουν την προσφορά τους στα 1,8 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του από την Μακάμπι.

Πάντως, οι Ισραηλινοί φέρεται να προτείνουν νέο συμβόλαιο στο Πλάνιτς, αλλά με λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά των «κιτρινόμαυρων».

Μεταξύ άλλων, η «Telegraf» αναφέρει: «Οι Έλληνες προσφέρουν στον παίκτη σημαντικά καλύτερο μισθό και είναι έτοιμοι, αν η απάντηση είναι αρνητική, να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποχώρησης και να σπάσουν το συμβόλαιο του παίκτη με την Μακάμπι».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης