Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα! (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα! (video)
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 13:37

Στο Λονδίνο, η Μπόρνμουθ αιφνιδίασε την Φούλαμ και πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τέρμα του Σολάνκε. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 22΄, με τον Ντιόπ. Η Μπόρνμουθ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 29΄ με τον Λέρμα, όμως η Φούλαμ βρήκε ξανά απάντηση, με τον Μίτροβιτς να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Στο Μολινό, η Γουλβς προηγήθηκε της Νότιγχαμ Φόρεστ στο 56ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Ρούμπεν Νέβες. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια κυριάρχησαν και στο 79΄ άγγιξαν την ισοφάριση. Ο Τζόνσον όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Σα από το σημείο του πέναλτι, με το 1-0 να μένει μέχρι τη λήξη.

Στην Ισπανία η Έλτσε προηγήθηκε της Βαλένθια με εκτέλεση πέναλτι του Μίγια στο 29ο λεπτό. Οι νυχτερίδες απάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Ο Καβάνι ισοφάρισε από την άσπρη βούλα στο 41′, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 65΄ ο Μίγια ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στην Γερμανία η Άιντραχτ συνέτριψε με 5-1 την Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Καμάντα. Η Μπάγερ ισοφάρισε με τον Ινκαπιέ στο 56΄ ωστόσο η Άιντραχτ πήρε ξανά προβάδισμα με τον Μουανί στο 58. Ο Λίνστρεμ στο 65΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ ο Καμάντα στο 72΄ με πέναλτι πέτυχε το 4-1. Ο Αλάριο στο 86΄ έγραψε τον θριαμβευτικό επίλογο του αγώνα.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης