Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα στην Ευρώπη! (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα στην Ευρώπη! (video)
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 17:16

Εκτός συνόρων και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τρεις ισοπαλίες στα χθεσινοβραδυνά παιχνίδια της Ισπανίας, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Μπράιτον.

10η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και η Νότιγχαμ στάθηκε όρθια κόντρα στην Μπραϊτον. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά η Φόρεστ άντεξε, κράτησε το 0-0 και πήρε χρυσό βαθμό στο Αμεξ.

Στο Λονδίνο, ο Τραορέ δίνει προβάδισμα στη Γουλβς στο 31ο λεπτό, αλλά η Κρίσταλ Πάλας θα κάνει την ανατροπή. Το 1-1 στο Εζέ στο 47, και στο 70’ το 2-1 για την 3η φετινή νίκη των αετών ο Ζαχά

Για τη δέκατη αγωνιστική στην Πριμέρα, στη Σεβίλλη, η Βαλένθια προηγήθηκε με τον Καβάνι στο 6ο λεπτό, αλλά οι Ανδαλουσιάνοι ισοφάρισαν με τον Λαμέλα στο 86. Στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων οι Σεβιγιάνοι έχασαν πέναλτι με τον Γκαγιά.

Στο Μετροπολιτάνο, οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν στο 20′ με τον Μοράτα, αλλά στο 92’ ο Φαλκάο πλήγωσε την παλιά του ομάδα από το σημείο του πέναλτι.

Τρίτο σερί ματς δίχως νίκη για την Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ με τον Ινιάκι Γουίλιαμς στο 2ο λεπτό. Η Χετάφε ισοφάρισε με τον Αλένια στο 27′. Το 1-2 στο 62′ με τον Ραούλ Γκαρθία, αλλά στο 76′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελικό 2-2.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης