Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επική νίκη της Νότιγχαμ, κέρδισε εντός τη Μ. Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά μετά από το 1994!

Επική νίκη της Νότιγχαμ, κέρδισε εντός τη Μ. Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά μετά από το 1994!
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 21:44

Απίστευτη νίκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη! Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντος κέρδισε με 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέφυγε με 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Μάλιστα, η νίκη αυτή έχει τεράστια σημασία για την Νότιγχαμ Φόρεστ, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά επειδή κέρδισε εντός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 64' με τον Ντομίνγκες, όμως ο Ράσφορντ απάντησε στο 78' για το 1-1. Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν πτοήθηκε, πάλεψε μέχρι το τέλος και με γκολ του Γκιπς-Γουάιτ στο 82' πήρε ένα πολύτιμο και ιστορικό τρίποντο.

Πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην 15η θέση με 20 βαθμούς, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, με 31 βαθμούς!

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Τέρνερ, Μοντιέλ (74′ Γουίλιαμς), Νιακατέ, Μουρίγιο, Έινα (87′ Τόφολο), Ντανίλο (87′ Μανγκαλά), Γέιτς, Ελάνγκα (87′ Μπολί), Ντομίνγκες (79′ Χάντσον-Οντόι), Γκιμπς-Γουάιτ, Γουντ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Γουάν-Μπισάκα (90′ Ρεγκιλόν), Βαράν, Έβανς, Νταλότ, Μέινο (46′ ΜακΤόμινεϊ), Έρικσεν, Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Άντονι (54′ Ντιαλό), Ράσφορντ

Διαβάστε επίσης