Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 23:22

Η επιστροφή του Ντε Μπρόινε μετά από σχεδόν πέντε μήνες είναι το γεγονός της ημέρας για τη Μάντσεστερ Σίτι. Στη Σκωτία, η Σέλτικ νίκησε τη Ρέιντζερς 2-1 και οδηγεί την κούρσα με απόσταση οκτώ βαθμών. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την κορυφή είχαμε στην Serie A.

Στην Αγγλία η μεγάλη είδηση της ημέρας ήταν η επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι μετά από 4,5 μήνες και τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπέρνλι.

Ένα από τα αρχαιότερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς, βάφτηκε πράσινο. Ο Μπερνάρντο στο 25 άνοιξε το σκορ και πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους φιλάθλους των Κελτών. Οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον Φουρουχάσι στο 47′. Αν και έμεινε με δέκα παίκτες στο 71 λόγω αποβολής του Μπαλογκάν, η Ρέιντζερς μείωσε με τον Τανερνίερ στο 88′ χωρίς όμως να αποφύγει την ήττα.

Την ευκιρία να μειώσει τη μεταξύ του διαφορά, έδωσε στη Γιουβέντους η Ίντερ, που έχασε βαθμούς στη Γένοβα. Στο 42′ μετά από σουτ του Μπαρέλα στο δοκάρι, ο Αρναούτοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο η Τζένοα ισοφάρισε στο τελικό 1-1, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ντραγκουσίν.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, η Φροζινόνε άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Σούλε στο 52′. Η συνέχεια, όμως ανήκει ολοκληρωτικά στη Λάτσιο. Στο 69ο λεπτό ο Καστεγιάνος ισοφάρισε σε 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Ισακσεν έκανε το 2-1 και το τελικό Λάτσιο – Φροζινόνε 3-1 πέτυχε ο Πάτρικ με 6 λεπτά πριν από τα 90′.

Η Φιορεντίνα επιβλήθηκε 1-0 της Τορίνο στο Αρτέμιο Φράνκι με το γκολ του Ρανιέρι και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα.

Με το ίδιο σκορ απέδρασε και η Αταλάντα στο ματς κόντρα στη Λέτσε. Το γκολ του Λούκμαν στο 58′ την φέρνει πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης