Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζαχαρωτό το... τσιγαράκι!

Ζαχαρωτό το... τσιγαράκι!
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011 - 07:09

Αρχικά, η φωτογραφία που βλέπετε κυκλοφόρησε δείχνοντας τον Λιονέλ Μέσι από μακρινή απόσταση, με αποτέλεσμα το πράσινο ζαχαρωτό που βάζει στο στόμα του ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να μοιάζει με τσιγάρο, αφού το χρώμα του ήταν άσπρο.

«Εντάξει», θα μπορούσε να πει κάποιος, «ήταν σε διακοπές, πάνω σε κότερο (στα νερά της Ιμπιζα, αν θέλετε λεπτομέρειες), δεν έγινε και τίποτα αν κάνει ένα τσιγαράκι». Ο Λίο, όμως, δεν έχει δώσει ποτέ αφορμές για… παρατυπίες στην εξωγηπεδική του ζωή και, αφού έγινε ο… κακός χαμός σε ΜΜΕ και Διαδίκτυο, η διευκρινιστική φωτογραφία που λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησε ήρθε να το επιβεβαιώσει.

Ο Μέσι, λοιπόν, «συνελήφθη» από παπαράτσι την ώρα που έβαζε στο στόμα του ένα ζαχαρωτό και όχι ένα τσιγάρο όπως αρχικά θα μπορούσε να φανεί. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον χαρακτηρίζει πάντα «υπόδειγμα» και ο Μέσι δεν έχει δώσει ποτέ αφορμές για να τον διαψεύσει…

Διαβάστε επίσης

Καρδιακό ο Κόντης

Καρδιακό ο Κόντης

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Χρήστος Κόντης, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και θα βάλει τέλος στην καριέρα του...

Ο Γκέκας πήρε το... όπλο του

Ο Γκέκας πήρε το... όπλο του

Στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας πέρασε η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Έλληνας επιθετικός.

Υπέγραψε ο Αγκουέρο

Υπέγραψε ο Αγκουέρο

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο για τα επόμενα πέντε χρόνια.