Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για ανθρωποκτονία!

Για ανθρωποκτονία!
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 - 01:47

Οι εξελίξεις δεν φαίνονται καλές για τον Όσκαρ Πιστόριους. Ο Νοτιοαφρικανός αθλητής, ο πρώτος αθλητής με διπλό ακρωτηριασμό στα πόδια που έτρεξε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τη δολοφονία της φίλης του, Ρίβα Στίνκαμπ, τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής.

Όπως μετέδωσε το πρωί ραδιοφωνικός σταθμός του Γιοχάνεσμπουργκ, ο Πιστόριους φερόταν να έχει πυροβολήσει κατά λάθος την κοπέλα του στο χέρι και στον ώμο, επειδή την πέρασε για κλέφτη, αλλά τα στοιχεία μοιάζουν να καταρρίπτουν αυτήν την κατηγορία, αφού η Ρίβα δέχθηκε τέσσερις σφαίρες και πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Συν τοις άλλοις, όσο κι αν δεν μοιάζει ακράδαντο στοιχείο, μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγο για κραυγές και ουρλιαχτά που ακούγονταν από το σπίτι τους το απόγευμα.

Η αστυνομία της Πρετόριας διέψευσε ότι το ρεπορτάζ για κατά λάθος πυροβολισμό προερχόταν από τα εσώτερά της. Ο Πιστόριους θα κληθεί την Παρασκευή στο δικαστήριο της Πρετόριας για να δώσει απαντήσεις. Η Ντενίς Μπουκέ, εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει ξανά αστυνομική παρέμβαση στο σπίτι του Πιστόριους, για θέματα «εσωτερικής φύσεως», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Την ξέρανε ο Ορμπάιθ!

Την ξέρανε ο Ορμπάιθ!

Θύμα του πρώην «ερυθρόλευκου» και της Ρούμπιν η Ατλέτικο Μαδρίτης (0-2). Σκόρερ στο φινάλε ο Ισπανός!

«Ρόνι» ο απατεώνας!

«Ρόνι» ο απατεώνας!

Σε μια περίεργη φάση που σήκωσε πολύ κουβέντα πρωταγωνίστησε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

Κανονικά ο Ναβάρο

Κανονικά ο Ναβάρο

Ο Ισπανός στόπερ της Λεβάντε θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Θρύλο την Πέμπτη το βράδυ...