Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σπουδαίος και έμπειρος»

«Σπουδαίος και έμπειρος»
Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 - 13:45

Στις 9 Δεκεμβρίου, Ολυμπιακός και Μάλμε κοντράρονται στον Ναό με φόντο την πρόκριση στο Europa η σουηδική ομάδα και την πρόκριση είτε στο Europa είτε στο Champions League ο Θρύλος. Ο προπονητής των Σουηδών από τη μεριά του, θα παρατάξει την ομάδα του έτοιμη για όλα και μιλώντας σε πολιτική εφημερίδα, ανέφερε πως η Μάλμε θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της, αν και ο Ολυμπιακός είναι έμπειρος και σπουδαίος.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στη «Real News» για:

Το σκεπτικό που θα έρθει η Μάλμε στο Καραϊσκάκη: Προφανώς δεν θα έρθουμε για να... παραδοθούμε. Θα έρθουμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τα πήγαμε καλά στον όμιλο, μπορούσαμε ακόμα καλύτερα με λίγη τύχη. Ξέρουμε τη δύναμη του Ολυμπιακού στο γήπεδό του. Τακτικά θα προσπαθήσουμε να στηθούμε σωστά για να πάρουμε τη νίκη που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.

Το πόσο τον προβληματίζει το Καραϊσκάκη: Αναμφίβολα δεν είναι ό,τι καλύτερο για μας να παίξουμε αυτόν τον... τελικό στο Καραϊσκάκη. Το ρεκόρ νικών που έχει ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του τα λέει όλα. Είναι πολύ δυνατός και ειδικά στο σπίτι του.

Τα πόσα ματς του Ολυμπιακού είδε και αν τον έχει εκπλήξει κάτι: Είδα όλα τα ματς του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League. Αυτό στο οποίο με εξέπληξε πιο πολύ απ' όλα ήταν με την Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη. Ήταν πολύ καλός. Πολύ καλός ήταν και στο Τορίνο όπου ανέτρεψε προσωρινά το εις βάρος του αποτέλεσμα. Είναι σπουδαία ομάδα με εμπειρία στη διοργάνωση και φαίνεται. Όπως και να 'χει, στο ματς της 9ης Δεκέμβρη θα πρέπει να ξεχάσουμε την πίεση από τον κόσμο του και να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Τον όμιλο γενικότερα: Από την αρχή ξέραμε πως ήταν από τους πιο δύσκολους ομίλους που κληρώθηκαν στη διοργάνωση. Είμαστε μόνο πρωταθλητές. Η Ατλέτικο και η Γιουβέντους ήταν τα φαβορί από την αρχή και, εκτός απροόπτου, θα επιβεβαιωθεί με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός σε σχέση μ' εμάς έχει πλεονέκτημα για την 3η θέση. Εμείς μάθαμε πολλά φέτος στο Champions League και στόχος μας είναι να δώσουμε και του χρόνου το παρόν στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Έφτασε τα 25 ο Βάις

Έφτασε τα 25 ο Βάις

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού συμπληρώνει σήμερα τα 25 του χρόνια και η FIFA κάνει ειδική αναφορά.

Τα 300 με Ολυμπιακό

Τα 300 με Ολυμπιακό

Το τέταρτο γκολ της Ατλέτικο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήταν το 300ό της ομάδας με τον Σιμεόνε στον πάγκο.