Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επιστροφή του Τζένγκα

Η επιστροφή του Τζένγκα
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015 - 00:50

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Την μεγάλη του επιστροφή στην Σαμπντόρια, αλλά αυτή τη φορά υπό το πρίσμα του προπονητή πραγματοποίησε ο Βάλτερ Τζένγκα.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην Ευρώπη, γνωρίζοντας μεγάλες επιτυχίες κάτω από τα δοκάρια της Ίντερ, αλλά και της Εθνικής Ιταλίας επέστρεψε στην Σαμπντόρια, στην οποία είχε προσφέρει ως ποδοσφαιριστής στην διετία 1994-1996.

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο και δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτήν την εξέλιξη.

«Είμαι ενθουσιασμένος που γυρνάω πίσω σε αυτήν την ομάδα. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια εδώ. Το να αντικαταστήσω τον φίλο μου Σίνισα είναι μια μεγάλη πρόκληση», τόνισε ο Τζένγκα στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Σαμπντόρια, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τι τον έκανε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ομάδας της Γένοβα:

«Είχα και άλλες προτάσεις, όμως όταν ξέρω πως στο σύλλογο υπάρχει ένας πρόεδρος με το πάθος, την αποφασιστικότητα, την επιθυμία και το χαρακτήρα του Φερέρο, δεν σου παίρνει παραπάνω από ένα λεπτό για να πεις το ναι», αποκάλυψε.

Όσο για το μήνυμα που θέλησε να μεταφέρει στους οπαδούς; «Επέστρεψα» αρκέστηκε να πει!

Διαβάστε επίσης

Έβαλε τέλος στις φήμες

Έβαλε τέλος στις φήμες

Ο Άνχελ Ντι Μαρία με δηλώσεις του θέλησε να βάλει ένα τέλος στις διάφορες φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το «Όλντ Τράφορντ».

«Στα χνάρια του Σαβιόλα»

«Στα χνάρια του Σαβιόλα»

Ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, μίλησε σχετικά με το πώς έχει η κατάσταση με τον Αργεντινό στράικερ.

Πάει Νέα Υόρκη ο Πίρλο

Πάει Νέα Υόρκη ο Πίρλο

Έτοιμος για το υπερατλαντικό ταξίδι είναι πλέον ο αρχηγός της Γιουβέντους μετά τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Στη Σπόρτινγκ ο Ζέσους!

Στη Σπόρτινγκ ο Ζέσους!

Ο Πορτογάλος προπονητής φεύγει από την Μπενφίκα και φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με την άλλη ομάδα της Λισαβόνας...