Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει Νέα Υόρκη ο Πίρλο

Πάει Νέα Υόρκη ο Πίρλο
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015 - 21:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ο σαββατιάτικος τελικός του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για τον Αντρέα Πίρλο.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους σύμφωνα με την «AS» φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει με την Νιου Γιορκ Σίτι και θα επιθυμούσε πάρα πολύ να συνδυάσει το «αντίο» του από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, κρατώντας το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League στα χέρια του!

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο πολύπειρος αρχηγός της Γιουβέντους θα συναντήσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού τους Φρανκ Λάμπερντ και Νταβίντ Βίγια.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης αναζητεί τον παίκτη που θα κληθεί να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού, με τον πολύπειρο διεθνή άσο να φαντάζει ως η τέλεια λύση, ενώ η ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως ήδη έχει υπάρξει επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο του αμερικανικού συλλόγου, Φεράν Σοριάνο.

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή του Τζένγκα

Η επιστροφή του Τζένγκα

Ο παλαίμαχος Ιταλός τερματοφύλακας θα είναι ο νέος προπονητής της Σαμπντόρια αντικαθιστώντας τον φίλο του, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Έβαλε τέλος στις φήμες

Έβαλε τέλος στις φήμες

Ο Άνχελ Ντι Μαρία με δηλώσεις του θέλησε να βάλει ένα τέλος στις διάφορες φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το «Όλντ Τράφορντ».

Στη Σπόρτινγκ ο Ζέσους!

Στη Σπόρτινγκ ο Ζέσους!

Ο Πορτογάλος προπονητής φεύγει από την Μπενφίκα και φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με την άλλη ομάδα της Λισαβόνας...