Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλειστά χαρτιά από Γιορίς

Κλειστά χαρτιά από Γιορίς
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 - 23:16

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΣ

Με τον Νταβίντ ντε Χέα να ακούγεται όλο και περισσότερο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Αγγλία, δείχνουν για αντικαταστάτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ούγκο Γιορίς.

Ωστόσο ο ίδιος παραμένει ήρεμος και δεν σκέφτεται τους «κόκκινους διαβόλους» από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα ακόμα για την μεταγραφή του Ισπανού πορτιέρο στην «βασίλισσα». «Αυτή την στιγμή ο Ντε Χέα είναι ακόμα ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οπότε δεν υπάρχει λόγος για να μιλήσω γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο 28χρονος διεθνής αμέσως μετά το φιλικό της χώρας του με την εθνική Βελγίου.

Ο Γιορίς παραδέχτηκε πάντως ότι θα ήθελε να παίζει σε πιο υψηλό επίπεδο, και συγκεκριμένα σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League με τον Γάλλο τερματοφύλακα να λέει σχετικά: «Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο προκειμένου να βελτιώνεται και να αποδίδει καλά προκειμένου να βοηθάει την ομάδα αλλά και την εθνική του. Πιστεύω ότι κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε αυτή την διοργάνωση (σ.σ. το Champions League) γιατί είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Δουλεύουμε για να φτάσουμε εκεί και ελπίζω να βρω και άλλη μία ευκαιρία στην καριέρα μου να αγωνιστώ στο Champions League».

Διαβάστε επίσης

Παρελθόν ο Μοντέλα

Παρελθόν ο Μοντέλα

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε την απόλυση του Ιταλού τεχνικού, αφού κουράστηκε να τον… περιμένει.

Περιζήτητος ο Ιγκουαΐν

Περιζήτητος ο Ιγκουαΐν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Γιουβέντους φέρεται να έχουν ως μεταγραφικό στόχο τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.