Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και Βιντάλ και Γκουντογάν!

Και Βιντάλ και Γκουντογάν!
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 - 02:13

Στην απόκτηση του Αλέις Βιντάλ προχώρησε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» απέκτησαν τον Ισπανό μέσο της Σεβίλλης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2020 και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον ερχόμενο Γενάρη, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην Μπαρτσελόνα με απαγόρευση μεταγραφών.

Ο Βιντάλ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα, ωστόσο η Μπαρτσελόνα φουλάρει για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της.

Σε αυτό το πλαίσιο και όπως αναφέρει η «Sport», είναι κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα μίας μεταγραφής, αυτής του Ιλκάι Γκουντογάν.

Ο Γερμανός κεντρικός μέσος είναι από τα καλύτερα 8άρια στην Ευρώπη και σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα είναι κοντά σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον διεθνή μέσο.

Λέγεται, μάλιστα, πως ένα από τα θέματα που μένει να διευθετηθούν, είναι αν θα μείνει στη Ντόρτμουντ μέχρι τον Γενάρη, ή αν θα ενσωματωθεί από το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα και θα παίζει με τη δεύτερη ομάδα μέχρι τον πρώτο μήνα του 2016, μέχρι, δηλαδή, να εκτίσουν οι «μπλαουγκράνα» την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών.

Ο Βιντάλ στα νέα του αποδυτήρια

Κατά την παρουσίασή του

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση του Βιντάλ στο νέο του γήπεδο

Διαβάστε επίσης

Άκυρο στη «βασίλισσα»

Άκυρο στη «βασίλισσα»

Αρνητικά απάντησε ο Φελίπε Λουίς στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Οι Ρωμαίοι φορούν «πανοπλία»

Οι Ρωμαίοι φορούν «πανοπλία»

Τις εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν παρουσίασε η Ρόμα, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τις πανοπλίες των Ρωμαίων στρατιωτών.

Παρελθόν ο Μοντέλα

Παρελθόν ο Μοντέλα

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε την απόλυση του Ιταλού τεχνικού, αφού κουράστηκε να τον… περιμένει.