Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορυφαίος ο «ηγέτης» Μανωλάς!

Κορυφαίος ο «ηγέτης» Μανωλάς!
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 - 21:05

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Όσοι πιστέψατε πως ο Κώστας Μανωλάς δεν θα μπορούσε να σταθεί στη Ρόμα, μάλλον διαψευστήκατε. Όχι από εμάς, αλλά από τις εμφανίσεις του στα 41 (30 στη Serie A’, 10 στην Ευρώπη, 1 στο Ιταλικό Κύπελλο) παιχνίδια που έπαιξε στη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Μάλιστα, χάρη σε αυτές, ο κόσμος της Ρόμα των ψήφισε ως την καλύτερη μεταγραφή της σεζόν 2014-2015.

Πρόκειται για μεγάλη τιμή τόσο για τον Κώστα Μανωλά, όσο και για τον Ολυμπιακό που τον ανέδειξε και τον βελτίωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

«Εξαιρετικός στον αέρα, δυνατός στο τάκλινγκ, ασφαλής σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και μία απειλή στην επίθεση, ο Μανωλάς έγινε ο ηγέτης της Ρόμα στην άμυνα και τελείωσε τη σεζόν με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Serie A’. Ήταν εγγύηση και σταθερός όποτε έπαιξε», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρόμα.

Ο Μανωλάς συγκέντρωσε το 56% των ψήφων, με τον Σεϊντού Κεϊτά να έχει 18% και τον Χουάν Μάνουελ Ιτούρμπε μόλις 8%.

#RomaAwardsEcco il vostro verdetto sul miglior nuovo acquisto della stagione: Kostas Manolas! http://bit.ly/1GmR0Xy You’ve voted Kostas Manolas your Signing of the Season 2014-15! http://bit.ly/1LnBMpw

Posted by AS Roma on Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Διαβάστε επίσης

Τους... τρόλαρε με Μπάρτρα!

Τους... τρόλαρε με Μπάρτρα!

Ο πρόεδρος της Πόρτο διέψευσε με ξεχωριστό τρόπο το ενδιαφέρον για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα...

Στην Ίντερ ο Μιράντα!

Στην Ίντερ ο Μιράντα!

Ιταλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός πάει δανεικός στους «νερατζούρι»...

Τα βρήκε «σκούρα» ο Τσαν

Τα βρήκε «σκούρα» ο Τσαν

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Εμρέ Τσαν τόνισε πως τα πράγματα στην Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ διαφορετικά στο θέμα της φυσικής κατάστασης, σε σχέση με άλλα πρωταθλήματα.