Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανυπομονώ…»

«Ανυπομονώ…»
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 - 19:12

Και του χρόνου θα αγωνίζεται στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ωστόσο με άλλη φανέλα. Την αγωνιστική σεζόν που πέρασε ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίχως ωστόσο να καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα.

Πλέον, θα φοράει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Τσέλσι, με την οποία θέλει να επανέλθει στον παλιό καλό του εαυτό. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει τονίσει πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Κολομβιανού και θέλει να τον ξαναδεί όπως στο παρελθόν.

Έτσι, η συμφωνία για δανεισμό ενός έτους του Φαλκάο από τη Μονακό, δίνει την δυνατότητα στον 29χρονο επιθετικό να αποδείξει την μεγάλη του ποδοσφαιρική αξία.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Κολομβιανού επιθετικού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Τσέλσι. Ανυπομονώ για να ξεκινήσω προπονήσεις και να βοηθήσω να διατηρηθούν τα σκήπτρα της Πρέμιερ Λιγκ και να είναι η ομάδα επιτυχημένη στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Συμφωνία Τζέκο με Ρόμα, εμπόδιο η Σίτι

Συμφωνία Τζέκο με Ρόμα, εμπόδιο η Σίτι

Ο Βόσνιος επιθετικός φέρεται να τα έχει βρει με τη Ρόμα, ωστόσο το ποσό που αξιώνει τον παίκτη η Μάντσεστερ Σίτι, θεωρείται μεγάλο για τις δυνατότητες των Ρωμαίων.

Πηγαίνει Φενέρμπαχτσε ο Νάνι

Πηγαίνει Φενέρμπαχτσε ο Νάνι

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να γίνει ο Πορτογάλος, μιας και τις επόμενες μέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει.