Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλείνει» Σικέιρα

«Κλείνει» Σικέιρα
Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015 - 23:38

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Η Γιουβέντους θα αποτελέσει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Γκιγιέρμε Σικέιρα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η «Βέκια Σινιόρα» φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του 29χρονου αριστεροπόδρου μπακ για δανεισμό ενόςέτους με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, η οποία αγγίζει τοποσό τνω 10 εκατ. Ευρώ.

Ο Σικέιρα προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της περυσινής αντιπάλου του Ολυμπιακού στη φάση τνω ομίλων του Champions League, ωστόσο η επιστροφή του Φελίπε Λουίς στο «Βιθέντε Καλντερόν» μετά την περυσινή του θητεία στην Τσέλσι, φαίνετια πώς διαδραμάτις εκαταλυτικό ρόλο σητν όλη υπόθεση.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της Γιουβέντους επιθυμούσαν να βρουν έναν παίκτη, που θα πλαισίωνε τον Πατρίς Εβρά στο αριστερό άκρο της άμυνας, βρίκοντάς τον στο πρόσωπο του 29χρονου Βραζιλιάνου μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης

«Κόπηκε» ο Σαμαράς

«Κόπηκε» ο Σαμαράς

Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η μεταγραφή του Γιώργου Σαμαρά στην ομάδα της Γένοβα λόγω του προβλήματος στη μέση που αντιμετωπίζει ο διεθνής επιθετικός.

Υπογράφει ο Ντι Μαρία

Υπογράφει ο Ντι Μαρία

Το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Αργεντινού διεθνούς μέσου στην Παρί Σεν Ζερμέν αναμένετια να ολοκληρθωεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Υπέγραψε στην Πόρτο ο Οσβάλντο

Υπέγραψε στην Πόρτο ο Οσβάλντο

Κι επίσημα στους «Δράκους» θα συνεχίσει την καριέρα του για τα δύο επόμενα χρόνια ο Αργεντινός φορ, που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό.