Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ασπίδα» προστασίας σε Ρούνεϊ

«Ασπίδα» προστασίας σε Ρούνεϊ
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 - 00:46

Την ώρα που ο αγγλικός Τύπος περνάει... πριονοκορδέλα τον Γουέιν Ρούινεϊ, ο Λουίς Φαν Γκαάλ υψώνει «ασπίδα» προστασίας στον αρχηγό του.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νιούκαστλ, ο Ολλανδός τεχνικός ξεκαθάρισε πως «ο Γουέιν σκόραρε, μόνο που δεν μέτρησε. Έχω πει πολλές φορές ότι χρειαζόμαστε περισσότερο εξοπλισμό για να βοηθηθούν οι διαιτητές και οι επόπτες, γιατί δεν είναι εύκολο. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, αλλά όχι φυσικά από το αποτέλεσμα.

Δεν χρειαζόμαστε επιθετικό, γιατί και στις τρεις αγωνιστικές αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι με Άστον Βίλα, Τότεναμ, Μπριζ, στα φιλικά κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Αμέρικα και Σαν Χοσέ», είπε χαρακτηριστικά ο Φαν Γκαάλ.

Διαβάστε επίσης

Νίκη με Πέδρο για την Τσέλσι

Νίκη με Πέδρο για την Τσέλσι

Οι «μπλε» νίκησαν με 3-2 την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας και κατέκτησαν την πρώτη τους νίκη στην Premier League. Γκολ στο ντεμπούτο του ο Πέδρο.

Βασικοί και οι δύο

Βασικοί και οι δύο

Μανωλάς και Τοροσίδης βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της Ρόμα για το εκτός έδρας 1-1 με τη Βερόνα...

«Βλέπει» Κάμπελ η Λάτσιο

«Βλέπει» Κάμπελ η Λάτσιο

Ο Αρσέν Βενγκέρ έκλεισε την πόρτα στην Παλέρμο για τον Τζόελ Κάμπελ όμως στο κυνήγι της απόκτησης του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ φέρεται να μπήκε… δυνατά η Λάτσιο.